İşlem Sürüyor...

Yılbaşı Ruhunu Hissettiren Film Önerileri

Yeni yıla doğru geri sayım başladı! Evlerimizde geçireceğimiz bu yılbaşında yapılabilecek en iyi aktivitelerden biri de hiç şüphesiz; film izlemek! Evde eğlenceli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için bu özel zamanın ruhunu yansıtan, birbirinden keyifli filmleri derledik.

Grinç / How the Grinch Stole Christmas

Whoville kasabasında Noel heyecanı ile tüm hazırlıklar devam etmektedir. Kasaba halkı birbirine en güzel hediyeleri almak için koşuşturur. Bu sırada Grinch kasabaya tepeden bakan Crumpit Dağı’nda bir mağarada yaşamaktadır. Ona göre her Noel döneminde tekrarlanan bu çılgınca koşuşturmaca oldukça rahatsız edicidir. Bu yüzden aşağıdaki insanlara Noel’i nasıl zehir edebileceğinin planlarını yapmaya başlamışken Grinch’in kapısını küçük bir kız çalar.

 

Aile Bağları / The Family Stone

Ailenin en büyük oğlu, yeni kız arkadaşını ailesiyle tanıştırmak ister. Kız arkadaşını anne babası, erkek kardeşleri ve kız kardeşleriyle tanıştırmak üzere yanlarına getirir. Stonelar bohem bir ailedir. New Yorklu olan misafirlerini biraz beceriksiz bir karşılamayla buyur ederler. Bu samimi filmde tatil henüz bitmemişken tüm ilişkiler ortaya dökülür ve sırlar açığa çıkar. Stone ailesi birbirlerine duydukları derin sevgi ile bir araya gelir.

 

 

Tatil / The Holiday

Londra’da yaşayan ve bir gazetede köşe yazarı olan Iris Simpkins aynı zamanda meslektaşı Jasper Bloom’a tek taraflı bir aşk beslemektedir. Ancak yılbaşı yaklaşırken Jasper’ın nişanlandığı, başka bir meslektaşları ile evlenmek üzere olduğu haberini alır ve darmadağın olur. Öte yandan Los Angeles’da yaşayan Amanda Woods, kendisine ihanet eden sevgilisinden yeni ayrılmıştır. Bir internet sitesi aracılığıyla evlerini takas etmeye karar veren iki kadının yolları bu şekilde kesişir.

 

Yılbaşı Gecesi / New Year’s Eve

Herkese hitap eden bir yeni yıl filmi olan New Year's Eve; Robert De Niro, Zac Efron, Michelle Pheiffer, Ashton Kutcher ve daha pek çok ünlü ismi bir araya getiren, zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Film, yılın son gecesinde New York'ta birçok farklı hikayeye odaklanıyor. Aynı zamanda bu filmi izledikten sonra, yeni yılın ilk dakikasını birlikte geçirdiğimiz insanların bizim için neden bu kadar önemli olduğunu en samimi şekliyle görüyoruz. 

 

Evde Tek Başına / Home Alone

Ailesi Fransa’ya tatile giderken yanlışlıkla evde unutulan Kevin, yalnız kaldığını farkettiği o anlarda hoş olmayan bir sürprizle karşılaşacaktır. Evini soymaya gelen hırsızlara karşı korumak zorunda kalacağını anlayan Kevin hırsızlara tuzaklar hazırlar. Harry ve Marv’ın asıl amacı Kevin’in mahallesindeki tüm evleri soymak olsa da Kevin’in evinin kolay lokma olmadığını acı deneyimlerle öğreneceklerdir.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap

2270 kez görüntülendi
  • Kenan Mollaoğlu
  • 25-12-2020
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM