İşlem Sürüyor...

Uzak Doğunun Özel Lezzeti “Sushi” Şimdi Meltem Restoranda…

Akdeniz’in incisi Antalya’nın en güzel lokasyonlarından biri olan Side’de 4 mevsim konuklarını ağırlayan Barut Hemera, mutfağında Türk ve dünya mutfağının en özel ve seçkin lezzetlerine yer veriyor. 

Konuklarına Unlimited-All ayrıcalığını yaşatan, damağa olduğu kadar benzersiz atmosferi ile göze de hitap eden Barut Hemera zengin yemek arşivine Japon mutfağının en özel lezzetlerinden biri olan sushiyi de dahil etti.

 

 

BARUT Hemera bünyesinde yer alan Meltem Bar’ın yanında 2021 yaz sezonunda açılan Meltem Sushi Restoran, Uzak Doğu’nun egzotik tarifleri ve özellikle zengin sushi çeşitleri ile konuklarına sınırsız bir lezzet deneyimi sunuyor.

Gastronomi alanında uzman ve tecrübeli şeflerin özenle hazırladığı sushi menüleri özellikle Uzak Doğu mutfağını seven konuklara kendini özel hissettiriyor.

 

 

Akdeniz’in çılgın mavisi, uçsuz bucaksız deniz manzarası, denizden esen okşayıcı meltem esintileri ve damakta iz bırakan eşsiz lezzetleriyle Barut Hemera, bünyesine dahil ettiği Meltem Sushi Restoran ile konuklarına hafızadan silinmeyecek lezzet saatleri vadediyor.

Ücretli A’la carte hizmeti sunan Meltem Sushi Restoran rezervasyonları, otelin misafir ilişkileri deskinden yapılmaktadır.

 

0 Yorum

Yorum Yap

2058 kez görüntülendi
  • Uğur Kocakale
  • 17-08-2021
  • GASTRONOMİ

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM