İşlem Sürüyor...

Tatilde Yanınızda Bulundurmanız Gereken Bebek Eşyaları

Bebeğinizle tatile çıkarken alınması gereken bir hayli fazla eşya var. Kıyafetleri, kremleri, şampuanları diye düşünürken, yanınıza almayı unutacağınız şeyler mutlaka oluyor. Bu kadar detayın arasında kaybolup bazı şeyleri yanınıza almayı unutmanız da haliyle çok doğal. Size rehber olması amacıyla bebeğinizle tatile giderken yanınızda bulundurmanız gerekenleri bir liste haline getirdik. Buyurun listeye bir göz atalım:

Bebeğinizle Tatile Giderken Yolculuk İçin;

- İlk dikkat etmeniz gereken konu, bebeğin yol boyunca üzerinde olacağı oto koltuğu. Rahat ve güvenli bir oto koltuğu edinerek seyahatinize başlayabilirsiniz.

-Bebeğinizin oturduğu yere fazla güneş gelmemesine dikkat etmelisiniz ve mümkünse aracınıza güneşlik taktırmalısınız.

-Yolculuk boyunca bebeğinize yetecek kadar bez stoğu yapmalısınız.

-Bebeğinizin türlü kazalarına yönelik yanınızda yolculuk için yedek kıyafet ve ayakkabı bulundurmayı ihmal etmemelisiniz.

-Bebeğiniz ek gıdaya başladıysa, evde hazırladığınız sağlıklı püreleri de cam kavanozlarda muhafaza ederek yanınıza alabilirsiniz. 

-Yolculuk esnasında bebeğinizi oyalayacak oyuncaklar veya çizgi filmler de fazlasıyla işinize yaracaktır.

Bebeğinizle Rahat Bir Tatil İçin;

-Yazlık yerlerde böcek ısırması problemiyle sık karşılaşıldığı için bebeğinizle tatile giderken mutlaka ilk yardım çantası almanız gerekir.

-Gideceğiniz otelin bebek yatağı, bebek arabası, mama sandalyesi gibi temel eşyaları temin edip etmediğini öğrenmeli, eğer temin edilmiyorsa hazırlıklarınızı ona göre yaparak gitmelisiniz.

-Tatilinizin uzunluğuna göre kıyafet adeti belirleyebilirsiniz.

Bebeğinizin Kişisel Bakımı İçin;

-Tatile çıkarken almanız gereken ilk ürünlerden biri de bebekler için uygun olan yüksek faktörlü bir güneş kremi.

-Nemlendirici, bebek şampuanı, vücut losyonu, yeteri kadar bez ve ıslak mendil mutlaka alınmalı

-Bebeğiniz diş çıkartmaya başladı ise dişlerini kaşıyabilmesi adına damak ve diş temizleyicileri alınmalı

-Yaz aylarında sıcaktan dolayı bebeklerde pişik görülme olasılığı artmaktadır. Pişik kremini de almayı unutmamalısınız.

Bebeğinizin Deniz Macerası İçin;

Bebek havlusu; Denizden çıkarttıktan sonra kurulanabilmesi ve duştan sonra temizlenebilmesi için en az 2 adet almakta yarar var.

Güneşin zararlı ışınlarından koruyabilen mayo; Yeni yeni üretilmeye başlanan ve güneşin zararlı ışınlarından koruyabilen bu mayolardan, yine denizden çıkarttıktan sonra hemen kurusunu giydirebilmeniz adına en az iki tane almanızı öneririz.

Yüksek faktörlü güneş kremi; Yanınıza mutlaka bebekler için üretilen ve yüksek koruma gücüne sahip güneş kremi almanız gerekir. Güneş kremi tercih ederken önemli olan nokta ise parabene dikkat edip kimyasalı az, içeriği temiz olanları tercih etmek.

Sahilde oyalanması için oyuncak; Bebeğinizin tüm gün sahilde sıkılmaması için sevdiği ve kumla oynayabileceği oyuncaklardan yanınıza alabilirsiniz.

Simit/kolluk; Bebeğinizin ilk deniz tecrübesi olacak ise başlarda denize girmek istemeyebilir. Ancak suya alıştıktan sonra da denizden çıkmak istemeyecek. Bu sebeple bebeğinizin suyun içinde güvenli olabilmesi adına yanınızda bebek kolluklarından bulundurmanızda yarar var.

 

 

 

40 Yorum
  • 2022-04-01 16:35:57
  • Nurcan Şahender
  • Bebekler herşeyin en güzeline layık, çok da güzel anlatmışsınız, ilgiyle okudum, bu arada bloğunuzu yeni keşfettim, başarılı yayınlarınızın devamını dilerim teşekkürler değerli editör Dekorbiz

  • Cevapla

    Nurcan Şahender kişisinin yorumunu yanıtla


Yorum Yap

6141 kez görüntülendi
  • Admin
  • 28-01-2020

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM