İşlem Sürüyor...

Tatil Rotanızı Şimdiden Belirleyin

Yaz tatilini kıştan düşünmek gerekir. Hem kışın soğuk günlerinde sıcak kumsalları, serinleten denizi, pırıl pırıl güneş ışınlarını düşünmek enerji verir hem de yaz tatili planını erken yapmak ve erken rezervasyon seçeneklerini araştırmak daha ekonomik bir tatil yapmanızı sağlar. Eğer tercihiniz Akdeniz’in tuzlu ve serin suları ile buluşmaksa ve Akdeniz’in incisi Antalya’yı tatil rotanız olarak belirlediyseniz tatil ve mekan olarak önünüzde çok zengin bir seçenek listesi var demektir. Antalya hem yaz hem de kış tatili için sayısız otel alternatifi ile tatilinizi konforlu ve huzurlu bir enerji ile geçirmenizi sağlayacak bir şehir. Yılın dörtte üçünü güneşli geçiren, mavi denize yeşil doğanın da dahil olduğu, kendine has florası ve damak lezzetleriyle Antalya tam bir tatil beldesi. Eğer tatil rotanızı Antalya’ya çevirdiyseniz planlarınızı yaz başlamadan evvel yapmanız gerekiyor. Tatilinizi şehrin merkezinde mi yoksa ilçelerinde mi geçireceksiniz, nasıl bir otel tercih ediyorsunuz? Doğanın kalbine dokunabileceğiniz Olimpos, Çıralı, Adrasan gibi yeşille mavinin içi içe geçtiği bir noktada bungalov kulübeler, çadır yahut ağaç evlerde konaklayacağınız bir tatil mi yoksa herşey dahil sisteminin geçerli olduğu tam teşekküllü tatil köylerinin yahut 5 yıldızlı otellerin sunduğu konfor mu? Antalya tatili sırasında nerede kalınır sorusunun yanıtı aslında sizin konaklama tercihlerinizde gizli.  Antalya otelleri en son donanım ve modernizmiyle bir otelden beklediğiniz her tür ayrıntıyı size verir. 

Eğer tatilinizi şehir merkezinde geçirmeyi düşünüyorsanız Konyaaltı ve Lara plajlarının uçsuz bucaksız kıyıları, sahil kafeleri ve restoranlarının zengin yiyecek ve içecek menüleri ve cıvıl cıvıl bir ortam sizi cezbedecektir. Konaklama için Konyaaltı ve Lara bölgesindeki otellerden birini tercih edebilirsiniz. Eğer daha otantik, sakin, tarihi ve doğal bir doku tercih ediyorsanız Kaleiçi semtindeki butik otellerden birinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yine şehir merkezinde yer alan zincir oteller ve Antalya’nın marka olmuş otelleri de size konaklama konforu yaşatacaktır. Aile şirketi olma geleneği ile kurulmuş ve sadece Antalya merkezinde değil ilçelerinde de hizmet veren Barut Otelleri her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü ve hayata geçirildiği; mutfağı, servisi ve hizmet kalitesiyle kaşesini her sene yükselten bir marka otel. Üstelik erken rezervasyon ile son derece makul bir ödeme planı da bütçenizi rahatlatacaktır.   

Antalya’nın zengin coğrafyası ve cömert doğası içinde tertemiz koyların ve pırıl pırıl denizin ve huzurlu bir tatilin keyfini yaşamak isteyenler için Antalya otel, kültürel zenginlikler ve doğal güzellikleriyle gerçekten de cennet sıfatını hak etmiş bir şehir. Eğer tatil rotanız bu şehre dönükse şimdiden keyifli tatiller…  

0 Yorum

Yorum Yap

2573 kez görüntülendi
  • Merve Tepedüş
  • 12-02-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM