İşlem Sürüyor...

Sevgililer Günü'nde Yapılacak Aktiviteler

Sevgililer Günü’nde ne yapılır sorusu, her 14 Şubat yaklaştığında insanların aklını meşgul eden ve yanıt aradığı soruların başında gelir. Sevgililer Günü’nde yapılacak aktiviteler hususunda  bir etkinlik arayışındaysanız  ya da ne yapacağınıza karar veremiyorsanız, size sunacağımız Sevgililer Günü aktiviteleri önerileri arasından birini tercih edebilir ve sevdiğiniz kişiyle romantik ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. 

Gelelim 14 Şubat’ta ne yapılır sorusunun yanıtına. Sevgililer Günü’nde yapabileceğiniz birbirinden farklı aktiviteleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Sevgililer Günü Nedir? Ne Zaman Kutlanır?

Her sene şubat ayında kutlanan, çiftler arasındaki sevgi ve bağlılığı vurgulayan Sevgililer Günü tüm dünyada farklı bir heyecan dalgası yaratır. Sevgi, bağlılık, aşkı gibi kavramları içeren ve evrensel bir teması olan Sevgililer Günü Şubat ayının 14’üne özel bir anlam katar. Sevgililer Günü’nde ne yapılır sorusunun yanıtı her çiftin kendi zevk ve seçimlerine göre değişir. 

Sevgililerin birbirlerine hediye aldığı ve birbirlerine duydukları derin duyguları ifade ettikleri bu özel günde her çift kendileri için özel olan aktiviteleri yapar. Sevgili ile yapılacak etkinlikler tamamen sizin hayal gücünüze ve beklentilerinize bağlıdır. Romantik bir akşam yemeği, birlikte film izlemek, küçük bir tatil kaçamağı, doğada yürüyüş ve buna benzer aktivitelerle taçlandırılabilen bu özel günde aşkın ve sevginin gücü bir kez daha hatırlanır. 

Sevgiliyle yapılacak romantik şeyler denildiğinde akla konforlu bir otelde yaşanacak küçük bir tatil kaçamağı da gelebilir. Yıl boyunca açık olan Barut Hemera’nın 14 Şubat’a özel ayrıcalıklarını Barut Hemera üzerinden inceleyebilirsiniz.

Sevgililer Günü'nde Ne Yapılır?

Sevgiyi ifade etmek elbette bir güne sığdırılamaz ama takvimler 14 Şubat’ı gösterdiğinde sevdiğiniz kişiyle farklı ve özel bir aktivite içinde bulunmak, onu şaşırtmak ve mutlu etmek isteyebilirsiniz. Bu tür aktiviteler, ilişkilere yepyeni bir soluk ve heyecan da getireceğinden özel bir kutlama için planlama yapmak gününüze renk katacaktır. Klasik kutlamaların dışında spesifik ve özgün bir kutlama yapmak istiyorsanız, sevgilinizi mutlu edecek detaylarla belirlenmiş planlamalarla 14 Şubat’ı size özel bir gün haline getirebilirsiniz.

Birlikte Kahvaltı Yapın

Sevgililer Günü ne yapılır sorusunun en mutluluk verici yanıtı kahvaltı olabilir. Özellikle de kahvaltının günün en keyif veren öğünü olduğunu düşünüyorsanız, bu mutluluğu 14 Şubat sabahına da taşıyarak ve sevdiğiniz lezzetlerden oluşan bir kahvaltı sofrası hazırlayarak sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz. Hatta yatakta kahvaltı keyfi ile güne enerjik, mutlu ve neşe içinde başlayabilirsiniz. 

Sevgililer Günü’nde yapılacak aktiviteler arasında uzun zamana yayılan keyifli bir kahvaltı varsa Barut Collection Acanthus Cennet odaya kahvaltı avantajı ile sevgilinizle konforlu ve huzurlu bir mekanda leziz bir kahvaltı yaparak harika dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğa Yürüyüşleri Yapın

Sevgililer Günü’nde ne yapılır diyenler için huzurlu yürüyüşler de bir alternatif olabilir. Sevgililer Günü’nde yapılacak aktiviteler arasına doğa yürüyüşlerini de ekleyerek keyfinize keyif katabilirsiniz. Açık havada doğanın huzurlu atmosferinde, kuşların sesini dinleyerek ve doğa manzarasını izleyerek yapacağınız bir yürüyüşle güzel anılar biriktirebilir ve aranızdaki sevgi bağını güçlendirebilirsiniz. Eğer hava koşulları iyiyse kış güneşi altında doğada piknik yaparak huzur dolu bir gün de geçirebilirsiniz. 

Kamp yapmaktan hoşlanıyorsanız, sevgilinizle yapacağınız uzun doğa yürüyüşü yapabilir, kuracağınız kamp ile doğanın tam kalbinde romantik ve farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kampla ilgili daha fazla detay için blog sayfamızda yer alan “Soğuktan Serüvene: Kışın Kamp Yapılacak Yerler” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz. 

SPA'ya Gidin ve Masaj Yaptırın

Sevgili ile yapılacak etkinlikler arasında SPA da yer alıyor. İş hayatının ve stresli yaşam koşullarının etkilerini üzerinizden atmak hem de sevgilinizle özel ve farklı bir aktivite içinde yer almak için SPA günü organize ederek 14 Şubat’a farklı bir soluk getirebilirsiniz. Sevgililer Günü’nde ne yapılır sorusunun yanıtı harika bir SPA terapisi olabilir. Bu romantik aktivite ile hem ruhunuzu ve bedeninizi şımartabilir hem de sevdiğiniz kişiyle bu özel günü dinlenerek geçirebilirsiniz.   

Sevgililer Günü Kampanyasıyla Eşsiz Bir Gün Geçirin

Sevgililer Günü’nü özel olarak hazırlanmış programlar dahilinde geçirmek ve bu özel günü sevgilinizle yaşayacağınız çok özel zamanlara dönüştürmek için Barut Hotels ayrıcalıklarından da faydalanabilirsiniz. Barut Hotels’in bu özel gün için tasarladığı ayrıcalıklarla hafızanızda unutulmaz anılara yer açabilirsiniz. Lara Barut Collection’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sizi bekleyen ayrıcalıkları Lara Barut Collection üzerinden inceleyebilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Yap

700 kez görüntülendi
  • Atiye Yeniyayla
  • 09-02-2024
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM