İşlem Sürüyor...

Sağlıklı Tarifler için En İyi Aplikasyonlar

Sağlıklı yaşamanın ve kaliteli bir ömür sürmenin ilk adımı doğru ve dengeli beslenmektir. Kilo fazlalığının pek çok rahatsızlığa davetiye çıkardığı da bilinen bir gerçek. Bunun için de sağlıklı beslenme alışkanlığını yaşam şekli haline getirmek şart. Sağlıklı tariflerle hem ideal kiloya kavuşmak hem de vücut ölçülerini korumak isteyenler için kolay uygulanabilen ve etkili pek çok seçenek var. Siz de doğru ve düzenli bir beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorsanız bunun için tasarlanan mobil uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Bu yazıda herkesin kullanabileceği ücretsiz diyet uygulamalarını bulabilirsiniz.  İşte 2022 yılının en iyi diyet uygulamaları…

 

 

DiyetKolik

Kilo vermek isteyenlerin en sık kullandığı aplikasyonların başında yer alan DiyetKolik, Ios ve Android işletim sistemli telefonlarda ve cihazlarda kullanılabiliyor. Bu uygulamayla gün içindeki kalori alımı ve egzersiz takiplerinizi yapabilirsiniz. Diyetinizi destekleyici ve bilgi verici yazıları da bulabileceğiniz DiyetKolik uygulaması Türkçe dilinde hizmet veriyor.

 

 

 

FatSecret Kalori Sayıcı

Bir başka diyet kontrol aplikasyonu olan FatSecret Kalori Sayıcı, yiyeceğiniz yemeğin fotoğrafını çekip uygulamaya yüklediğinizde size bu yemeğin kaç kalori olduğu bilgisini veriyor. App ve Google Play Store mağazalarından herhangi bir bedel ödemeden telefonunuza indirebileceğiniz bu uygulama da Türkçe hizmet veriyor.

 

 

 

YAZIO Oruç & Yiyecek Takipçisi

Besin değerlerini belirleyen ve aldığınızın gıdaları hesaplayarak size kapsamlı bir grafik sunan YAZIO Oruç & Yiyecek Takipçisi ile sağlıklı tarifler deneyebilirsiniz. Gün içinde tükettiğiniz tüm besinleri kalori değerlerini hesaplayarak size veren YAZIO Oruç & Yiyecek Takipçisi sayesinde kısa süre içinde hem sağlıklı hem de fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.

 

 

 

HabitMinder

Play Store ve App Store mağazalarından ücretsiz olarak indirebileceğiniz HabitMinder uygulaması ile sadece beslenme konusunda değil, sıvı tüketimi, yürüyüş, egzersiz gibi kilo vermeyi ve sağlıklı yaşamı destekleyen diğer konularda da bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

 

 

MyFitnessPal

Bu da diğerleri gibi ücretsiz olarak telefon ya da tabletinize indirebileceğiniz bir uygulama olup en sık kullanılan kalori sayaçları arasında yer almaktadır. Kişiye özel diyet programı hizmeti veren MyFitnessPal; yaş, boy ve mevcut kilo ve ulaşmak istediğiniz kilo bilgilerinizi girdiğinizde size özel bir diyet programı öneriyor.    

 

 

 

Diyet365

Kilo verme sürecinizde sizin için günlük tutan Diyet 365, sizin için kalori takibi yapıyor. Gün içinde aldığınız tüm besinlerin kalori takibini yapan bu aplikasyon beslenme ipuçları da vererek rejiminize destek sağlıyor.

 

 

 

 

Diyetteyim

Diyet sürecinizde her gün değişik alternatifte menüler hazırlayarak size destek sağlıyor. Detoks diyeti, protein diyeti, Akdeniz diyeti ve buna benzer farklı pek çok diyet seçeneğini size sunan Diyetteyim uygulaması ile bir disiplin içine dahil olarak çok daha kolay kilo verebilirsiniz.

 

 

 

 

Aralıklı Oruç Takibi

Son derece popüler ve çözüme ulaştırıcı Aralıklı Oruç Takibi uygulaması bir diyetten çok yaşam şekli haline gelmiş durumda. Bu aplikasyon ile yepyeni bir beslenme alışkanlığı kazanmış olursunuz. Bu da ömür boyu ideal kilonuzu korumanız anlamına gelir. Ios cihazlarda kullanılabilen uygulama Türkçe olarak hizmet veriyor.

 

 

 

Bana Özel Diyet

Hem kilo verme hem de kilo koruma anlamında ücretsiz hizmet veren Bana Özel Diyet uygulaması ile 7 farklı besin değişim listesini kullanabilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Yap

1383 kez görüntülendi
  • Feride Bozdağ
  • 23-06-2022
  • GASTRONOMİ

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM