İşlem Sürüyor...

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Netflix Filmleri

Netflix; uzun metrajlı filmler, belgeseller, TV şovları, animeler, ödüllü Netflix orijinal yapımları ve daha fazlasını içeren kapsamlı bir kitaplığa sahiptir.

Son yıllarda mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix filmlerinden birkaçını sizinle paylaştık.

 

 

 

 

Hiç Komik Değil

Kayıtsız bir komedyen kendini stand-up kariyerinde bir çıkmazda bulunca yol ayrımına gelir. Bir yol, galaksiler arası seyahat hayalleriyle romantik bir ilgi peşinde koşmaya yol açar. Öte yandan, hayat boyu süren arkadaşı, donör olarak ebeveynlik yolculuğuna katılmasını ister. Rodrigo Guardiola ve Gabriel Nuncio tarafından yönetilen Hiç Komik Değil, Mexico City'de mücadele eden bir sanatçı olan Gabriel Nuncio'nun hayatını takip ediyor.

 

Münih: Savaş Yaklaşıyor

Robert Harris'in aynı adlı siyasi romanından uyarlanan Münih: Savaş Yaklaşıyor, şimdi bir Alman diplomat olan Oxford’daki eski sınıf arkadaşından gizli bir belge almakla görevlendirilen genç bir İngiliz siyasiyi takip ediyor. Bu genç Münih anlaşmasından önce düşman hatlarını aşıp Almanya'ya gitmelidir, Avrupa'nın ve dünyanın kaderi ona bağlıdır. Legat ve von Hartmann kurgusal karakterler olsa da spekülatif tarih romancısı Robert Harris'in yaratımları ile büyük ölçüde gerçekliğe dayanıyor. 

 

Suçlu

Film, bir 911 çağrı merkezindeki bir öğleden önce zaman diliminde geçiyor. Çağrı operatörü Joe Baylor, ciddi bir tehlike içinde olan bir arayan kişiyi kurtarmaya çalışır. Çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve gerçekle yüzleşmenin tek çıkış yolu olduğunu keşfeder. Suçlu, Danimarkalı suç gerilim filmi Den Skyldige'in çektiği filmin 2021 versiyonudur. 911 çağrı merkezinde geç vardiya çalışan,  mahkeme kararını bekleyen ve rütbesi düşürülen bir memuru anlatıyor. 

 

Fotokopici

Genç bir kadın uyanır ve önceki geceye ait sarhoş fotoğraflarının internette dolaştığını öğrenir. O gece olanları hatırlamasa da bursu ve itibarı tehlikede olduğundan, gerçeği bir araya getirmek ve adını temize çıkarması gerekir. Bu Endonezya suç ve gizem filmi zorlayıcı sosyopolitik yorumları olduğu kadar, gerilime de neden oluyor. Bu zor konuyu cesurca ele aldığı için geçen yıl Endonezya'da Citra Ödülü kazanan filmin yazar ve yönetmeni ise Wregas Bhanuteja.

 

0 Yorum

Yorum Yap

2099 kez görüntülendi
  • Merve Tepedüş
  • 23-03-2022
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM