İşlem Sürüyor...

Lezzet Düşkünlerine Özel; Asmani Restaurant

“Yemek” sadece servis edilen lezzetleri tatmak değil huzurlu ve seçkin bir ortamda keyifli saatler geçirebilmektir. Yolu Antalya’ya düşenlerin hem lezzet hem de elegan bir ortam arayışlarına en iyi yanıtı veren mekanların başında gelen Asmani Restaurant Barut Akra Hotel’in terasında konumlanıyor. Etkileyici atmosferi, titizlikle düşünülmüş ayrıntıları, kaliteli servisi ve leziz menüsüyle keyif veren bir lezzet noktası olan Asmani Restaurant, adını da gökyüzünden alıyor. Osmanlıcada “Gökyüzüne, aya ve güneşe ait olan yer” anlamına gelen Asmani, adının hakkını veren bir pırıltıya sahip. 

 

Akdeniz panoramasının seyrine dalarak şarabınızı yudumlamak, harika lezzetler tatmak ve keyifli sohbetler eşliğinde kusursuz bir akşam geçirmek istiyorsanız gönül rahatlığıyla rezervasyon yaptırabileceğiniz bir mekan. Asmani Restaurant’ta her yemeğin malzemesi özenle seçiliyor. Akdeniz güneşiyle serpilmiş taze sebze ve meyvelerin dalından tabağınıza gelirken başından geçen serüven, şeflerin maharetli dokunuşları, kaliteli malzeme tüm konuklara unutulmaz bir gastronomi şöleni yaşatıyor. Türk ve Dünya mutfaklarından zengin lezzetler sunan restoranda başlangıç için özel salatalar, bruschetta çeşitleri, mezeler, yerli ve ithal peynir çeşitleri mevcut.

 

Uzak Doğu mutfağını sevenler için suşiler, tarla mahsulü taptaze sebzelerle hazırlanmış salatalar, deniz ürünleri, kırmızı et ve şefin spesiyali olan çeşitli lezzetler Asmani Restaurant’ın özel mutfağından sadece bir kaçı… Yemeğinizi leziz ve hafif tatlılarla sonlandırmanız için zengin bir tatlı menüsü de beğeninize sunuluyor. Tüm yemeklerin içerikleri konusunda menüye eklenmiş uyarı sembolleri de alerjinizin olduğu maddelere karşı sizi uyarıyor. Siz Asmani’de güven içinde bir şölen keyfi sürebilesiniz diye…

 

 

Yıldızların arasında yıldızlarla birlikte parlayan Asmani Restaurant casual-fine dining konsepti ile konuklarını “özel” hissettiriyor. Size sadece damağınızdaki lezzete odaklanmak ve keyifli dakikalar geçirmek kalıyor. Kendinizi hem rahat hem de özel hissedeceğiniz Asmani Restaurant’ın zengin barı da günün tüm yorgunluğunu atmanızı sağlayan bir konsepte sahip. Sadece akşam yemeği servisi yapılan, gecenin içine ışıklı bir rota bırakan, zengin menüsü ve dinlendiren manzarası ile adeta başka bir boyutta hissettiren Asmani’de sizin damak zevkinize uygun ve size özel hazırlanan kokteyllerle özel olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

 

Beydağları’na gülümseyerek damak zevkinize hitap eden lezzetleri tatmak, yıldızların altında sevdiğiniz içecekleri yudumlayarak hayatın tadını çıkartmak hafızanızda güzel anılar bırakacak. Barut Hotels anlayışının kaliteli ve seçkin imzasını taşıyan Asmani Restaurant servisi, personeli, menüsü ve manzarasıyla bağımlısı olacağınız bir mekan. Antalya Şirinyalı Mahallesi, Lara Caddesi, Akra Hotel çatı katında yer alan Asmani Restaurant 17:00 ila 00:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

1 Yorum

Yorum Yap

3947 kez görüntülendi
  • Feride Bozdağ
  • 23-09-2020
  • GASTRONOMİ

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM