İşlem Sürüyor...

İş Seyahatlerinizde Vakit Kazandıracak Mobil Uygulamalar

İş seyahatleriniz için gittiğiniz şehir ya da ülkelerde toplantı ve önemli işlerinizin yoğunluğu arasında hem işinize yarayacak hem zamandan kazandıracak ve stresli koşuşturmalarınıza ara verdiğinizde keyifli hissetmenizi sağlayacak harika uygulamalardan söz etmek istiyoruz. Bu uygulamalar, size gittiğiniz lokasyonlarda pek çok konuyu en pratik şekliyle çözümleme hususunda yardımcı olur ve zamandan kazandırır. Mobil cihazların kullanılabildiği her yerde size hizmet edecek bu seyahat programlarını telefonunuza yükleyerek kendinize daha bol vakit ayırabilirsiniz. 

 

 

İş Seyahatlerinizde Size Vakit Kazandıracak 7 Mobil Uygulama

İş seyahatine çıkanların ve gezginlerin işine yarayacak 7 mobil uygulama nedir? Gelin birlikte göz atalım:

 

 

 

 

1. SAP Concur

Bugün tüm dünyada en fazla kullanıcıya sahip mobil uygulama olarak da bilinen SAP Concur, gücünü bulut teknolojisinden alıyor. Seyahatiniz boyunca yaptığınız yemek, otel, ulaşım harcamaların faturalarını saklama ve muhafaza etme yükünden sizi kurtaran bu uygulamayı kullanmak da hayli kolay. Zira yaptığınız harcamaların faturalarını fotoğraflayıp uygulamaya yüklemeniz yeterli oluyor. Seyahat sırasında iş yükünüzü hafifletecek olan SAP Concur uygulamasına Play Store ve App Store aracılığıyla ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

 

 

2. Maps.Me

Maps.Me, gittiğiniz ülke ve şehirlerin en önemli lokasyonlarını, en ünlü restoranlarını, şehre ait lezzet duraklarını ve aradığınız en spesifik konumları dahi elinizle koymuş gibi bulmanıza hizmet ediyor. Maps.Me uygulaması ile aynı zamanda iş seyahatlerinizi daha verimli ve keyifli bir hale getirebilirsiniz. 

 

 

 

Milyonlarca gezginin en fazla tercih ettiği uygulamalardan biri olan Maps.Me ücretsiz ve çevrimdışı olarak çalışıyor. Siz sadece ilgi alanınızı seçin ve sunulan rotaların izini sürün. Kendi keşfettiğiniz noktaları harita üzerinde işaretleyerek arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Bu uygulamaya da yine App Store ve Google Play Store’dan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

3. Asana

Ofis işlerini ve bununla alakalı tüm detayları mobil cihazınıza sığdırabilen bir uygulama olan Asana ile günlük yapılacak işler listenize göz atabilir, yeni eklemeler yapabilir ve tüm bunları diğer arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. 115 kişiye kadar ücretsiz kullanma olanağı sağlayan bu uygulamayı da App Store ve Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

 

 

4. Uber

Bir noktadan diğerine gitmenin en hızlı ve kolay yolu olan Uber ile trafik stresini yaşamanıza gerek kalmıyor. Karışık güzergahları çözmeye çalışmak, park yeri aramak, yoğun trafik stresiyle boğuşmak zorunda kalmadan sadece bir tuşa basarak çözüme kavuşabilirsiniz. 

 

 

 

Uber uygulaması sizin konumunuzu kullandığı için yol tarifi yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Gideceğiniz noktaya kadar olan güzergahı harita üzerinden takip etme olanağınız bulunur. Ödemeyi kredi kartıyla yapabilir ve varış sonrasında sürücünüze puan verebilirsiniz. Üstelik yaptığınız ödemenin makbuzu da mailinize düşüyor.Tıpkı diğer uygulamalar gibi Uber uygulamasını da rahatlıkla App Store ve Google Play Store'dan indirerek kullanabilirsiniz. 

 

 

5. Google Lens

Gittiğiniz yerde oraya ait lisanı bilmiyor olabilirsiniz. Google Lens uygulaması ile tabelaları, restoran menülerindeki yemek isimlerini ve ihtiyacınız olan ya da merak ettiğiniz her şeyi tarayarak anında öğrenebilirsiniz. Bu uygulama size her gittiğiniz yerde yabancılık çekmeksizin kendinizi evinizde gibi hissettirecek. Google Lens uygulamasına Google Play Store’dan ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

 

 

6. FLIO

Havalimanlarında işinizi kolaylaştıracak bir uygulama olarak tasarlanan FLIO çok basit bir arayüz ile pek çok havalimanının ayrıntılı haritasını cep telefonunuza taşıyor. Para çekeceğiz ATM’den kahve içebileceğiniz kafeye kadar en önemli noktalara bu uygulama ile ulaşabilirsiniz. FLIO ile ayrıca check-in ve biniş saati gibi önemli bilgileri de kolayca takip edebilirsiniz. Bu uygulama da diğerleri gibi App Store ya da Google Play Store’dan indirilebilir. 

 

 

7. Evernote

Kurumsal seyahat kapsamında girdiğiniz tüm toplantılardaki özet notlarınız, iş listeleriniz, her ayrıntısı önemli olduğu için kaydettiğiniz konferans ses kayıtlarınız ve tüm şemalar, yani sizin için önemli olan tüm iş detaylarını Evernote uygulaması ile kaydedebilir ve iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.  

 

 

 

Evernote uygulamasının senkronizasyon özelliği sayesinde bilgisayarınıza kaydettiğiniz tüm notları birebir olarak cep telefonunuzda da bulabilirsiniz. Evernote uygulamasını da App Store ya da Google Play Store’dan indirebilirsiniz. 

Blogumuzda yer alan Tatilinizi Kolaylaştıracak Seyahat Uygulamaları başlıklı yazımız da seyahatseverlerin ilgisini çekebilir. 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap

552 kez görüntülendi
  • Kenan Mollaoğlu
  • 28-07-2023
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM