İşlem Sürüyor...

Evde İzlenebilecek Tatil Temalı Filmler

Gönlünce tatil yapmayı ve yeni yerler keşfetmeyi sevenlerdenseniz, evde kalmayı gerektiren şu günlerde yapabileceğiniz en iyi aktivitelerden biri; sizi yeni maceralara sürükleyen, tatil temalı filmler izlemek olacaktır. Aşağıdaki listede içinizdeki gezgine iyi gelecek tatil temalı filmleri sizin için derledik.

Blended – Karışık Aile

Eşlerinden ayrılan Lauren ve Jim çocuklarıyla yaşayan, orta yaşlı ve yalnız ebeveynlerdir. Birbirleriyle görücü usulü tanıştırılan ve buluşmaları oldukça kötü geçen ikili bir daha görüşmeyeceklerinden emindir. Ancak ikisi de birbirinden tamamen habersiz çocukları ile planladığı tatilde karşı karşıya gelecektir. Onları Afrika’da bir safari tatil köyünde bir araya getiren bu tesadüf, aynı süit odayı paylaşmak zorunda kalacakları komik ve eğlenceli bir maceraya yol açacaktır.

 

Bucket List -  Şimdi Ya da Asla

Farklı dünyalardan olan iki yaşlı adamın aynı hastane odasında kanser ile mücadele etmesi gerekir. Kaderin onları buluşturduğu ortak nokta ise ikisinin de hayatta henüz yapmadıkları ve yapmayı çok istedikleri şeylerin olmasıdır. Böylece iki kafadar ortaya bir liste çıkarır ve o listede hayat boyu yapmayı düşlediklerini maddeler. Hastaneyi terk eden ikilinin beraber çıktıkları bu anlam dolu ve bir o kadar da eğlenceli yolculuğu izlerken keyifli anlar yaşayacaksınız.

 

Just Go With It – Hayatım Yalan!

Adam Sandler’ın kendisinden daha genç bir öğretmene aşık olan bir plastik cerrahı canlandırdığı filmde her şey ufak bir yalanla başlar. Cerrah, ağzından kaçırdığı bu yalanın üstünü örtmek ve işleri yoluna koyabilmek için asistanından ilginç bir ricada bulunur ve ondan yakın zamanda boşanacağı karısı rolünü oynamasını ister. Bu küçük yalan büyüyerek, asistanın çocuklarının da dahil olacağı eğlenceli bir Hawaii tatiline dönüşecektir.

 

Görevimiz Tatil

Yıllardır tatile çıkmamış olan Mutlu çifti, gittikleri terapistin iknası sonucu bir karavan kiralar ve iki çocuklarıyla beraber Antalya’ya doğru yola çıkar. Ancak birtakım aksilikler onları beklemektedir. Önce karavanları bozulan çift Yavaşlar Köyü’ne uğrar. Orada misafir edilen şehirli çift bu esnada köylülerin işine yarayacak ve onlara öğretebilecekleri bazı bilgiler olduğunu fark eder. Ardından da haklı bir mücadeleye destek olmaya karar verir.

 

Eat Pray Love – Ye Dua Et Sev

Liz Gilbert iyi bir eş, güzel bir ev ve başarılı bir kariyere sahiptir. Ancak kendini mutsuz, depresif ve boşlukta hissetmekten alıkoyamaz. Öncelikle eşinden boşanır ve her şeyi geride bırakmaya karar verir. Liz’in amacı kendi benliğini ve hayattan ne beklediğini bulmak üzere bir dünya turuna çıkmaktır. Bu yolculuk esnasında çeşitli maceralar onu beklemektedir. İtalya’da yemek yiyen, Hindistan’da ibadet eden ve sonunda gerçek aşkı Bali’de bulan Liz ilk defa yaşadığını hisseder.

0 Yorum

Yorum Yap

3335 kez görüntülendi
  • Furkan Düneli
  • 01-05-2020
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM