İşlem Sürüyor...

Barut Hotels Koşu Takımı 18. Runtalya Maratonu’nda!

Antalya tam 18 senedir her Mart ayında gönülleri birleştiren bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. İsmi: Runtalya. 

18 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Runtalya 5 Mart 2023 Pazar günü koşulacak. 

Her sene Mart ayında düzenlenen, ülkemizden 10 binden fazla katılımcının yanı sıra 255 ülkeden gelen katılımcıların da yer aldığı Runtalya, marka haline gelmiş saygın niteliğiyle sadece sporseverlerin değil, yardımlaşma ve paylaşmayı da yaşam felsefesi haline getirmiş bireyleri bir araya getiriyor ve birlik olmanın gücüne dikkat çekiyor. 

Maratonda bu yıl 42 km, 21 km ve 10 km mesafelerine ek olarak 2 km’lik “1 ADIM 1 HAYAT” mesafesi de yer alıyor. Katılım şartı olarak AFAD’a ya da AFAD koordinasyonunda afete yönelik destek projeleri yürüten sivil toplum kuruluşlarına nakdi bağış yapmak yeterli.

Koşmaya engel herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan her yaştan vatandaşın katılabileceği organizasyonda katılımcılara, organizasyon için özel olarak tasarlanmış t-shirtler ve anı madalyaları da takdim edilecek.

Her sene farklı bir toplumsal ve sosyal olaylara dikkat çekilen koşunun bu seneki konusu “asrın felaketi” olarak da dillendirilen deprem felaketi. 

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ilimizde gerçekleşen ve tüm dünyayı üzüntüye boğan deprem felaketinde maddi ve manevi kayıp yaşayan vatandaşlarımıza ve özellikle de çocuklara destek vermek için planlanan “1 ADIM 1 HAYAT” ayağında adımlar bu kez depremzedeler için atılacak. 

Sadece turizmde varlık göstermeyi değil, sanatsal ve toplumsal meselelere hassasiyet göstermeyi de vazife edinen Barut Hotels’in 50. Yıl Koşu Takımı adımlarıyla destek vereceği Runtalya organizasyonunda, depremzede çocuklarımız için çalışmalarını sürdüren TEGV için koşulacak. Yapılan bağışlarla depremden fiziksel ve ruhsal anlamda hasar görmüş her çocuğa bir nebze de olsa iyileştirici dokunuş sağlanabilirse ne mutlu. 

En büyük amacı yardımlaşma olan organizasyonun bir diğer dikkat çekmek istediği konu da hem ulusal hem de uluslararası spor etkinliklerine örnek oluşturmak. 

Her yıl birçok kurum ve şirketin de takım olarak katıldığı Runtalya koşusunda ve bağış kampanyasında Barut Hotels  50. Yıl Koşu Takımımıza başarılar diliyoruz.

0 Yorum

Yorum Yap

742 kez görüntülendi
  • Cem M. Akdolu
  • 02-03-2023
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM