İşlem Sürüyor...

Barut Hotels Ayrıcalıklarıyla Unutulmaz Bir Balayı Deneyimi

Balayı, çiftlerin aylar öncesinden hazırlanmaya başladığı ve tüm detayları titizlikle düşünülen düğün seremonisinden sonra hem tüm bu hazırlıkların ve koşuşturmaların yorgunluğunu atmak hem de enerji depolamak için çıktıkları tatilin genel adıdır ve çiftlerin bir nevi baş başa kalma sürecidir. 

 

 

 

 

Bu romantik süreç çoğunlukla yaz sezonuna denk gelecek şekilde programlanır ve yaz tatili olarak da düşünülebilir. Sonbahar ve kışa denk gelen balayı tatilleri de son derece keyifli, romantik ortamlarda geçirilebilir fakat çiftler sıklıkla deniz ve güneşin eşlik ettiği balayı tatillerini tercih ediyor ve o yılın yaz tatilini de deneyimlemiş oluyor. 

 

 

 

Deniz suyunun ve altın rengi kumların dinlendiren, güneş ışınlarının ruha ve bedene enerji veren özelliği de hesaba katıldığında düğün sonrası bedende, ruhta biriken tüm yorgunluk ve stres bir haftalık süreçte bile kolayca atılıveriyor. Yaz düğünleri sonrasında gelen balayı süreci çiftlerin bu yorgunluğu atıp dinlendikleri bir süreç olmasının yanı sıra evli olarak yaptıkları ilk tatil olma özelliğini de taşıdığı için daha da anlamlı hale geliyor.

 

 

 

Akdeniz’in Mavisinde Masal Gibi Bir Tatil Deneyimi

Ülkemizde yapılan yaz düğünlerinde balayı için çoğunlukla Akdeniz tercih ediliyor. Akdeniz’de akla gelen ilk tatil lokasyonu ise elbette Antalya oluyor. Antik Çağın Pamfilya’sı, tüm zamanların en güzel tatil beldelerinden biri olan Antalya, balayı tatili için lokasyon arayan çiftlerin de ilk sırada tercih ettikleri bir rota.

 

 

Bunda elbette kentin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri etkili olsa da Antalya’nın bir turizm cenneti olması, donanımlı pek çok otel ve tesisi bünyesinde barındırması da burayı özel ve öncelikli kılıyor. Yılın dört mevsimi yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırlayacak kapasiteye sahip olan Antalya’da; köklü ismi, güler yüzlü hizmet anlayışı ve profesyonel otelcilik deneyimiyle Barut Hotels, tatilcilerin bir numaralı tercihlerinden biri olmanın haklı gururunu yaşıyor. 

 

 

Mavi bayraklı plajları, konforlu mimarisi, konuklarına ev rahatlığı ve huzuru vadeden otelcilik anlayışıyla Barut Hotels, balayı çiftlerinin en fazla tercih ettikleri tesislerin başında geliyor. Özellikle Antalya ve Side’de konumlanan tesislerde balayı çiftlerine rahat, konforlu, hafızalardan silinmeyecek bir balayı tatili yapması için ayrıcalıklı konseptler sunan Barut Hotels, yeni evli çiftlerin bu ilk tatillerini unutulmaz kılma konusunda en ince ayrıntıları dahi titizlikle düzenliyor. 

 

 

Barut Hotels Sizin için Her Ayrıntıyı Düşündü

Barut Hotels, çiftlerin bir balayı tatilinde ne isteyeceklerini önceden planlayarak tüm aranan ve ihtiyaç duyulan kriterleri bir araya getiriyor. Bu konseptin içinde çiftler isterlerse sakin, dingin ve huzurlu bir tatil programı ile dinlenirken; arzu ettikleri takdirde daha eğlenceli ve hareketli saatler yaşayabilecekleri bir programı da seçebiliyor. Günün her saati için eğlendiren aktivite seçenekleri sunan Barut Hotels, çiftlere balayı tatili boyunca taptaze bir enerjiyle dolarak yenilenmeyi de vadediyor.     

 

 

Antalya ve Side’nin büyüleyen manzarası ve doğal güzelliklerinin tam merkezinde yapacağınız masal gibi bir balayı tatili ile adeta baştan ayağa yenilenmenin ve yepyeni bir hayata başlamanın ilk adımını atabilirsiniz. Antalya’nın Kundu bölgesinde konumlanan Lara Barut Collection ve Side bölgesinde konumlanan Arum Barut Collection, Acanthus Cennet Barut Collection, Barut Hemera, Barut B Suites, Barut Sunwing Side Beach ve TUI Blue Barut Andız otellerinde kendinizi özel hissedeceğiniz balayı konseptleri sizi bekliyor.

 

 

Balayı Çiftleri için En Doğru Adres: Barut Hotels

Balayı çiftlerinin bir otelden beklediği ayrıcalıkların çok daha fazlasını sunan Barut Hotels balayı konseptinde özel içecek, lüks meyve sepeti ve çikolata ikramı, odaya kahvaltı, çiçek, balayı temalı dekorasyon, a’la carte restoranlarda rezervasyon önceliği, hediye fotoğraf, masaj hizmetlerinde indirim, özel banyo set-up ve daha pek çok ayrıntı yer alıyor. 

 

 

Bir balayı tatili için hayal ettiklerinizin çok daha fazlasını sunan Barut Hotels’te hem sizin için düşünülen ve tasarlanan ayrıntılarla ayrıcalıklı olduğunuzu hissedecek hem de hayatınızı birleştirdiğiniz özel kişiyle kusursuz ve mükemmel bir tatil yapmanın benzersiz keyfini süreceksiniz. Tatilden sonra hafızanızda bir ömür boyu kalacak tatlı anılar da cabası…

0 Yorum

Yorum Yap

635 kez görüntülendi
  • Erol T. Turali
  • 04-05-2023
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM