İşlem Sürüyor...

Barut B’log 3. Yaşını Kutluyor!

Barut Hotels bünyesinde hazırlanan ve hayata dair pek çok detayı keyifli bir dille okuyucularına aktarmaya çalışan Barut B’log 3. yaşını doldurdu. 

Sanat, kültür, faydalı bilgiler, pratik ipuçları, kişisel yolculuklar, kitap ve film önerileri, lezzetli tarifler ve yaşamın içinde bireye rehberlik edecek, ufkunu genişletecek, hayata farklı açılardan bakmak anlamında ilham verecek pek çok konuda yazının kaleme alındığı Barut B’log için bir nevi yaşam günlüğü de diyebiliriz. Kolay anlaşılır ve akıcı bir dille hazırladığımız tüm yazılarda hem okuyucuda değişik fikirlerle farkındalık yaratmayı hem de gündelik yaşamı pratik kılacak bilgileri paylaşmayı misyon edindik. 

Yaşama Dair Cümlelerle Yaşamınıza Dokunmaya Çalıştık

3 yıl boyunca her ay düzenli olarak yayınladığımız 8 içerikle 300’e yakın yazı kaleme aldık. “Hayat nasıl daha pratik, daha bilge, daha konforlu ve her şeyden önemlisi tadına varılarak yaşanabilir?” noktasından hareket etmeye çalıştık. 

Herhangi bir şehre gidersen şu lezzetleri mutlaka tat, seyahate çıkarken valizine şunları koymayı unutma, karlı bir kış gününde battaniye altında romantik film izleyeceksen işte sana birkaç öneri, kitaplığına şu kitapları dahil et, iyi ki okudum diyeceksin gibi minik ama özel tüyoları bir dost kulağına fısıldar gibi fısıldamaya çalıştık. 

Her hafta mutlaka yenilediğimiz içeriklerle hem yılın özel günlerinde fikir alabileceğiniz önerileri, hem sağlıklı beslenme ipuçlarını, en leziz kahve tariflerini hem hayatın tıkandığınız noktalarında ve yol ayrımlarında size hala ışığın ve yaşam enerjisinin var olduğunu anımsatacak dinamiklerle yol arkadaşı olmaya çalıştık. Hayat bir akış halindeyken ve bu akışın içinde zaman zaman yavaşlasak bile doludizgin yürümenin hatta koşmanın, yaşamdan keyif almanın, gelişimin, olgunlaşmanın, minicik detaylardan ilham almanın ve yeni bir lezzet denerken bile yaşamın değerini iliklere kadar hissedebilmenin ne denli değerli olduğunu okuyucularımıza da hissettirmek istedik.

Barut B’log’un Zengin İçeriğinde Her Şey Var

Yaşam gustonuzu besleyecek, yurt ve dünya mutfağına dair birbirinden zengin lezzetler, unutulmayan sinema filmi önerileri, ruha iyi gelen aktiviteler; dünyaya buluşlarıyla, sözleriyle, varlıklarıyla anlam katan isimler, yani özetle yaşamı zengin, anlamlı, keyifli ve dolu dolu kılan tüm detayları sizlerle buluşturmaya çalıştık.

Özel günlerde yapacağınız kombin önerileri ile sevdiklerinize alacağınız hediye fikirleri, her mevsim ya da sadece hafta sonu yapacağınız minik tatil kaçamakları için seçebileceğiniz lokasyonlar, hayatınızı kolaylaştıran teknoloji cihazlarının fikir babaları ve onların yaşamları, bulunduğunuz mekanları güzelleştiren tabloların ve ressamlarının yaşam öyküleri, mutfağınızda harikalar yaratacağınız birbirinden orijinal, lezzetli tarifler ve çok daha fazlasıyla dileriz yaşamınıza fikir anlamında minik de olsa bir katkı sağlayabilmişizdir. Ne paylaşırsak paylaşalım özgün ve akıcı içeriklerimizi kolay anlaşılır, sade ve yalın bir üslupla sizlere ulaştırırken hayatın paylaştıkça güzelleştiği fikrini ilke edindik. Barut B’log sayfalarında gezinirken istedik ki hem işinize yarayacak pratik bilgileri alın hem de keyifli bir yolculuğa çıkın. Her hafta yenisi eklenen, aylık 8 yazı ile bilimden sanata, sinemadan edebiyata, seyahatten gezi önerilerine,  gastronomiden hayvanlar alemine kadar hayatın çok sesli ve çok renkli ruhuna dokunmaya çalışırken sizlere de yaşam enerjisi verebildiysek ne mutlu bize. 

Bilginin paylaştıkça daha da çoğaldığını ve birilerine ilham verebilmenin tarifi imkansız sevincini bildiğimizden, Barut B’log yazılarımızı sevgimizi de katarak sürdürmeye kararlıyız. Okurken hem dinleneceğiniz, öğreneceğiniz hem bilgilerinizi tazeleyeceğiniz ve mutlu olacağınız bir platformu doludizgin sürdürmeyi canı gönülden diliyor ve nice 3 yıllara hep birlikte yürüyelim istiyoruz. 

Sevgiyle…

 

0 Yorum

Yorum Yap

955 kez görüntülendi
  • Firdevs Günbatur
  • 15-03-2023
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM