İşlem Sürüyor...

Antalya’da Kahve İçebileceğiniz 7 Cafe

1. Coffeetainer

Doğa ile iç içe kahve keyfi yapabileceğiniz bir mekan olan Coffeetainer, ilk şubesini Nashira Park’ın içinde açtı. Organik çayları ve donutları ile öne çıkan mekan, çeşitli demleme yöntemleri ile 3’üncü nesil kahveciliğin vazgeçilmezlerinden. Coffeetainer gününe renk katmak isteyenler ve yeni lezzetler ile buluşmayı sevenler için benzersiz bir deneyim sunuyor.

2. Mackbear Coffee

Birbirinden özel ve leziz kahve tatları ile ziyaretçileri tarafından ünlü kahve markası Starbucks’a rakip olarak gösterilen Mackbear Coffee, yakın zamanda Antalyalı kahve severlerle buluştu. Lezzetli kahvelerinin yanı sıra şık dekorasyonu ile de öne çıkan Mackbear, misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor.

3. 404 Coffee

Şirinyalı’da bulunan 404 Coffee en iyi kahveyi ortaya çıkartma isteğiyle kafa kafaya veren iki gezginin aracılığıyla hayata geçirilmiş. Açılışı çok uzun zaman öncesine dayanmamasına rağmen lezzetli kahveleriyle herkesin gönlüne taht kuran mekanın dekorasyonu da oldukça şık ve zarif.  404 Coffee, nitelikli kahve konusundaki iddialı duruşları ve keyifli ortamıyla misafirlerini bekliyor.

4. Cozy Coffee House

Yalım Park’ta açılan Cozy Coffee kalabalıktan uzak olmak isteyenler için sevimli bir butik mekan. Antalya temalı duvar dekorasyonu, halat iplerle yapılmış aydınlatmaları ile şık bir tasarıma sahip Cozy Coffee House, kendinizi evinizde hissettirecek koltuklarıyla da rahatınızı sağlıyor. 

 5. The Sudd Coffee

 Eski Lara yolunda küçük bir kahve dükkanı olarak yola çıkan The Sudd Coffee;       Lara sakinlerinden tam not alıp kısa zaman içinde Konyaaltı’nda yeni şubesini       açtı. Nefis ve nitelikli kahveler yapma konusunda başarılı olan mekan,        misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor.

 6. The Little Coffee

 Leziz kahvelerinin ve sunduğu eşsiz lezzetlerin yanı sıra içerisinde antika eşyalar   ve küçük ev dekorasyon ürünleri bölümü bulunan The Little Coffee, hem şirin   bir sanat kafe hem de yaşam stili mağazası.

7. Starbucks Reserve

Terracity AVM’nin içinde bulunan Starbucks Reserve, diğer Starbucks’lardan farklı olarak kahve çekirdekleri dışında dönemsek ve nadir kahve çekirdeklerini kahve severlerle buluşturuyor. Tüm dünyada yalnızca Starbucks mağazalarında sunulan ve tek fincanlık demleme yöntemi olan ‘Clover’, kahvenin lezzetini ortaya çıkarmanın yanı sıra tadının da kokusu kadar iyi olması gerektiğini vurguluyor.

 

0 Yorum

Yorum Yap

7515 kez görüntülendi
  • Feride Bozdağ
  • 27-01-2020
  • GASTRONOMİ

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM