İşlem Sürüyor...

Antalya Alışveriş Rehberi

Deniz tatili veya iş seyahati için Antalya’ya geldiyseniz Antalya haritası içinde kalan alışveriş noktalarına da ihtiyaç duyacaksınız demektir. Doğası, kendine has lezzetleri ve farklı kültürü ile çok zengin alışveriş seçenekleri de olan Antalya’dan alışveriş yapmadan ayrılmak istemeyeceksiniz. Organik ve yöresel ürünlerin ve eşyaların satıldığı çarşı pazarı ile de, son derece donanımlı ve lüks alışveriş merkezleriyle de Antalya size heyecan ve keyif dolu zamanlar vadeder. Özellikle Kaleiçi sokaklarında var olan çeşit çeşit dükkan sizi karşı konulmaz bir çekimle kendine çağıracaktır. O zaman Antalya alışveriş rehberi Kaleiçi’nden başlasın.

Kaleiçi

Eski evlerin sıralandığı daracık ve labirentimsi sokaklarda etrafı izleye izleye otantik eşyalar, hediyelikler, antikalar, el dokuması halı ve kilimler, gümüş ve imitasyon takılar, hazır giyim ürünleri satan dükkanlardan alışveriş edebilirsiniz. Bunun haricinde Güllük, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi ve Işıklar Caddesi üzerindeki mağaza, dükkan ve işletmelerden de alışveriş yapılabilir.

Antalya Çarşısı

Yöreye özgü bir alışveriş için şehirdeki çarşılarda daha geleneksel bir ölçekte alışveriş yapabilirsiniz. El yapımı eşyalar, yerel gıda maddeleri, kıyafetler, takılar, kuyumcular, terziler, deri mağazaları ve ayakkabı tamircileri de yine bu eski çarşıda ihtiyaçlarınıza cevap verecektir.

Antalya Turban Marina

Hem yerli ve yabancı markaların ürünlerini satın almak, hem dalış ekipmanları mağazalarına göz gezdirmek hem de kafe, bar ve restaurantlarda vakit geçirmek istiyorsanız Antalya Turban Marina’yı da tercih edebilirsiniz.

Alışveriş Merkezleri

Modern çağın en önemli ve rağbet gören alışveriş mekanlarından birisi alışveriş merkezleri de ihtiyaçlarınıza cevap verecektir. En ünlü yerli ve yabancı markaları barındıran bu AVM’lerden de alışveriş yapabilirsiniz. Mall of Antalya, Migros AVM, MarkAntalya, Erasta AVM, İkea Antalya ilk akla gelenlerden. Antalya otelleri de deri, kuyum, mücevherat alışverişi için tercih edilebilir.  Bunun dışında Antalya ilçeleri de yöresel alışverişlerin yapışabileceği bölgeler olarak not düşülebilir.

0 Yorum

Yorum Yap

3137 kez görüntülendi
  • Erol T. Turali
  • 27-01-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM