İşlem Sürüyor...

Akdeniz’e Bakan Bir Dünya: Arum Barut Collection

Akdeniz’in eşsiz panoramasında özgün mimari tasarımı, tertemiz denizi, özel altınkum plajı ve Side’ye özgü endemik yapısı ile fark yaratan bir konaklama noktası olan Arum Barut Collection misafirleri için en ince detayları düşünerek onlara keyifli ve unutulmaz bir tatil vadediyor.

Balayı çiftleri ve çocuklu aileler için de tüm ihtiyaçlara cevap veren standart üzeri süitler, lüks odalar, Türk ve dünya mutfağından lezzetler ve konforlu bir tatil için gereken ne varsa hepsi Arum Barut Collection’da sizi bekliyor.

Akdeniz’in berrak ve masmavi denizinde ve sadece Arum Barut Collection’un misafirlerine özel altınkum plajında keyifli saatler geçirirken hem tüm yılın yorgunluğunu atar hem de ruhunuzu yeni bir kış sezonuna hazırlarsınız. Tatilde olmanın en keyifli anlarından birisi de kumsalda şezlonga uzanarak kitap okumak, müzik dinlemek, denizin mavisine dalarak düş kurmak ve teni güneşin sıcak ve tatlı ışınlarına teslim etmektir. Arum Barut Collection’un geniş ve konforlu plajında incecik kumların üzerinde yürümek ve konforlu şezlonglarda denizin seyrine dalmak bambaşka bir rüya. Güneşlenirken denize daha yakın olmak ve hatta denizle kuşatılmak isterseniz otelin iskelesindeki lüks loca tipi şezlongları da tercih edebilirsiniz. Serin içeceğinizi yudumlayıp, sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz, güneşin ve göz alabildiğine maviliğin tadını çıkartabileceğiniz plaj iskelesi size bambaşka bir deneyim yaşatacak. Sabahın ilk ışıklarında ve akşam güneşi batırırken kıpkızıl ufuk çizgisini izlemek, Akdeniz’den gelen meltemi teninizde hissetmek, gün ortasında iskeleden kendinizi serin sulara bırakmak da çok farklı bir deneyim olacak.

Akdeniz’in şarkısını söyleyen Arum Barut Collection daima yenilenerek sizi konforun en tepe noktasına çıkarmayı misyon ediniyor.

Bu yaz iskele şezlonglarınızdaki yeriniz hazır…

1 Yorum
  • 2020-04-22 14:44:06
  • Yves Bogaert
  • Hope to see you all in October. Stay healty and Safe.

  • Cevapla

    Yves Bogaert kişisinin yorumunu yanıtla


Yorum Yap

3296 kez görüntülendi
  • Furkan Düneli
  • 11-03-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM