İşlem Sürüyor...

Unutamayacağınız Anları Ölümsüzleştirecek 5 Fotoğraf Makinası

Hayat akarken bazı sahneleri durdurup ölümsüz kılmak isteriz. Mutluluklar, coşkular, güzel ve değerli anlar fotoğraf karelerinin içine sıkışsın ve sonsuza kadar bizimle kalsın diye. Özellikle tatile çıktığımızda ilk defa gördüğümüz yerleri ve mekanları fotoğraflamak apayrı bir keyiftir. Fotoğraf çekilen manzara, obje yahut mekanın güzelliği kadar fotoğrafı çeken aygıtın kalitesi de oldukça mühim. Görüntü kalitesi yüksek, ışığı iyi yansıtan ve profesyonel kareler çekmek istiyorsanız cep telefonunuzun kamerası yeterli gelmeyebilir. O zaman unutamayacağınız anları ölümsüzleştirecek kaliteli çekim yapan iyi bir fotoğraf makinesine ihtiyacınız var demektir.

Yaşadığınız mutlu anların tadı yıllar sonra da çıksın diye, anılarınız daima taze kalsın diye, fotoğraflara baktıkça güzel günleri yad edin diye iyi bir fotoğraf makinesi edinmenin zamanı gelmiş demektir. Hele ki tatile çıkarken valize ilk koyulması gerekenlerden biri oysa…

Fotoğraf makinesi almaya karar verdiyseniz size ilham verecek 5 değişik alternatife göz atabilirsiniz.

1. Fotoğraf çekme işinde yeniyseniz ilk etap için CANON EOS 800 D iyi bir tercih olabilir. Üst seviye bir fotoğraf makinesi olan CANON EOS 800 D ayarlar menüsünün kolay anlaşılır oluşu ve dokunmatik ara ekran yüzüyle fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar için de pratik kullanımıyla bir teknoloji harikası. Ayrıca 45 otomatik netleme noktası sayesinde hareketli sahneleri de hızlı bir şekilde yakalayabilirsiniz.  

2. NİKON D5600 de güçlü ve teknoloji hamlelerinden nasibini almış şık bir makine. Özellikle yeni başlayanlar için oldukça pratik kullanımlı bir aygıt olan NİKON D5600, 24 megapiksel APS-C sensörü ile görüntü kalitesi yüksek fotoğfaf kareleri yakalamanızı sağlar.

3. CANON EOS 250D, Canon’un en hafif DSLR aygıtı olarak biliniyor ve yapısı son derece kompakt. Görüntü sensörü 24 megapiksel APS-C olan ve Digic 8 görüntü işlemcisi ile öne çıkan CANON EOS 250 D’nin pil ömrü de diğer emsallerine göre daha uzun.

4. Bir diğer seçenek NİKON D750. En iyi full frame yani tam kare DSLR özelliği olan makine oldukça iyi bir seçenek. Hızlı ve çevik bir görüntüleme teknolojisi olan NİKON D750, 24,3 megapiksel özelliği ile olağanüstü bir görüntü kalitesi sunuyor. Ayrıca dahili wi-fi özelliği ile çektiğiniz fotoğrafları anında paylaşma avantajınız da var.

5. NİKON D3500 fotoğraf makinesi 24 megapiksel APS-C sensörü sayesinde son derece kaliteli fotoğraflara imza atmanızı sağlıyor. Kullanımı son derece kolay olan NİKON D3500 size gülümseten anılar vadediyor. O kadar iyi görüntü kalitesi var ki fotoğraf düzenleme detayına gerek kalmıyor.

Tatil fotoğraflarınız, instagram fotoğraflarınız, dijital ortamda kullanacağınız tüm fotoğraflarınızda görüntü kalitesi yüksek, profesyonel ve hayranlık uyandıran kareler yakalamak istiyorsanız bu 5 seçenekten birini değerlendirebilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Yap

2464 kez görüntülendi
  • Uğur Kocakale
  • 12-02-2020
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM