İşlem Sürüyor...

The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye 5 Haziran’da Açılıyor

The Residence at TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye, eşsiz konumu ve ayrıcalıklarla hazırlanmış yaratıcı konsepti ile 5 Haziran itibarıyla sizleri bekliyor.

Yetişkin misafirlere özel bir tatil deneyimi sunan TUI SENSATORI konsept ile sınırsız hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz. Uzun sahili ve geniş şezlong aralıkları sayesinde kişiye özel bir alan yaratan The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye’de düşlediğiniz tatili yaşayabilirsiniz.

 

Gün boyunca devam eden ve zengin çeşitler sunan restoranlarında misafirlerini sosyal mesafeli ünitelerde ağırlayan The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye, eşsiz tatlarla dolu sınırsız bir konsept sunuyor. Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetler, 24 saat boyunca masanızı süslüyor. Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunan restoranlar ile gün boyu farklı içecek deneyimi yaşatan barlar sizi bekliyor. Ödüllü şefler tarafından hazırlanmış gurme lezzetler sunan Food Repertory Restoran’da günün farklı saatlerine özel menülerle eşsiz bir A’la Carte deneyimi yaşayabilir, dilerseniz de Sığla ormanları manzarası ile sahile yakın bir yerde konumlanan CUPHEA Open Air Bistro’da Ege ve Akdeniz mutfağından en taze ve sağlıklı lezzetleri bulabilirsiniz.

Kahvaltı ve akşam yemeklerinde A’la Carte hizmet veren Asmani Restoran & Lounge’da Türk ve Osmanlı mutfağından geleneksel lezzetleri deneyimleyebilir ya da sabahtan akşama kadar pastane hizmeti veren, öğleden sonraları ise suşi servis edilen Executive Lobby Lounge’da tüm gün boyunca peynir ve şarap köşesini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.Daha fazla romantizm için; gün içinde ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan, akşamları ise Candle Light Dinner ile romantik yemeklere ev sahipliği yapan Cabanalarda, mum ışığı ve dalga sesleri eşliğinde Akdeniz’e sıfır konumlanan bu özel alanın keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Doğayla Baş Başa Bir Tatil

The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye’nin bulunduğu bölge farklı habitatların bir arada olmasından dolayı önemli bir biyolojik çeşitliliğe sahiptir. Bu çeşitliliği bulunduğu sahil bandında Akgöl Sulak Alanı, Sığla Ormanı, Kargı Deresi ve Çalış Kuş Cenneti gibi farklı ekosistemlerin buluşması ile sağlamıştır. The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye’nin yanı başında bulunan “Sığla Ormanı” yeryüzünde sadece bu bölgede bulunan bir ormandır. Endemik Anadolu Sığlası ağaçlarından oluşan bu orman, antik dönemden bu yana önemi olan bir ormandır. 

 

The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye’den yalnızca 1 saatlik bir yolculuk yaparak dünyada eşi benzeri olmayan, birbirinden farklı doğal alanlara ulaşılabilmektedir. Bunlardan Fethiye Baba Dağı ve Sandras Dağı onlarca endemik bitki türü ile bizi karşılamaktadır. Bu dağlarda yaşayan onlarca canlı türüne yeryüzünde yalnızca bu bölgede rastlanmaktadır. Siz de bir doğa tutkunuysanız, The Residence at TUI SENSATORI Barut Fethiye’ye gelişinizde bu birbirinden güzel ve farklı bölgeleri keşfetmek için kendinize zaman ayırabilirsiniz.

 

Bilgilendirme

Hijyen Sertifikalarımıza ve işletmelerimizde COVID-19 nedeniyle uygulamakta olduğumuz Sosyal Mesafe ve Davranış Kurallarına www.baruthotels.com  adresimizi ziyaret ederek kolaylıkla erişebilirsiniz. Her şey dahil konseptte hizmetlerimizi sürdüreceğimiz bu süreçte, tüm alanlarımızda servis şeklini sosyal mesafeye ve diğer tavsiye edilen yöntemlere uygun olarak yeniden düzenledik. Otellerimize geldiğinizde tarafınıza sunulmak üzere sağlığınız için uymanız gereken konularla ilgili bilgilendirme rehberi hazırladık. Arzu ederseniz bilgilendirme rehberimize web sitemizi ziyaret ederek hızla ulaşabilirsiniz.

 

2 Yorum
  • 2020-06-16 18:23:04
  • Joyce Holt
  • Hello, to all the lovely team at the Residence. We stayed last year in a swim up room in June 2019. everything was fantastic. But the only down side was our room was not in the sun only in the morning, not good for sun bathing. This year I have upgraded to a lakehouse with a Jacuzzi as I know that they had the sun all afternoon and early evening. great especially block 6 near to Cuphea Resturant, so please can I request the sunny room on top floor block 6 or if not block 5 . We are celebrating my husbands birthday on the first night 19th July 2020, we will be arriving by taxi about 10.30 booked with Tui. Many thanks looking forward to seeing you all very soon Joyce Holt

  • Cevapla

    Joyce Holt kişisinin yorumunu yanıtla

  • 2020-06-17 14:32:26
  • Colin Lawrence
  • We have been to the Sentsatori which was brilliant 5 times and was so impressed when we looked around the Residence we booked a fortnight for this September 14th , looking forward to it so much , Do you think we will still be coming from the UK ?

  • Cevapla

    Colin Lawrence kişisinin yorumunu yanıtla


Yorum Yap

3063 kez görüntülendi
  • Atiye Yeniyayla
  • 04-06-2020
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM