İşlem Sürüyor...

The LifeCo Akra Antalya Well-Being Detoks Merkezi

The LifeCo Akra Antalya Well-Being Detoks Merkezi; sağlıklı beslenme programları, dinlendirici terapiler ve kendinizi iyi hissedeceğiniz aktivitelerle keyifli bir deneyim sunuyor. The LifeCo Akra Antalya, 2.500 m²’lik ferah ortamda; well- being, sağlık, güzellik, anti-aging, egzersiz ve SPA bakım hizmetleri veriyor. Akdeniz’in eşsiz manzarasına karşı sağlık ve huzur dolu anlar yaşamak isterseniz her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında The LifeCo Akra Antalya’yı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Günlük Sağlıklı Beslenme ve Detoks Programı

“Merkezde neler var?” derseniz; Arınma / Detoks Programları, Anti-Ageing Programları, Güzellik Programları, Kilo Kontrol Programları, Stresten Arınma ve Şımartıcı SPA Programları, Doğal İyileşme Programları, Enerji ve Bağışıklık Sistemi Programları, Diyabet Kontrol Programı, Kalp ve Damar Sağlık Programı, Saf Restoran - Raw - Vegan Mutfak ve birbirinden lezzetli sağlıklı menüler gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

 

Öne Çıkan Terapiler

Oksijen Terapi

Temiz havada hareket edildiğinde, kan dolaşımı tüm dokulara giderek, onları canlı tutup besler. Büyükşehirlerin kirli havası ve hareketsiz yaşam tarzı yüzünden vücuttaki oksijen seviyesi düşer. Havadaki oksijeni konsantre eden ve nemlendiren Airenergy seansları, orman havası almış gibi hissettirir.

 

 

Ozon Terapi

Ozon, 3 oksijen atomunun birleşmesinden oluşan kimyasal bir birleşendir ve aynı zamanda stratosferde yer alan en önemli gazdır. Ozon tedavisi, enfeksiyona sebep olan virüs ve bakterileri öldürür. Vücuttaki oksijen seviyelerini yükselterek tüm dokulara fayda sağlar.

 

 

Kolon Temizliği

Kişilerin kendi kendine yapabileceği etkili kalın bağırsak temizliğidir. Kalın bağırsak temizliği, toksin yükünün arttığı durumlarda kabızlık sorunu yaşayanlarda, gaz, şişkinlik gibi durumlarda önerilen tamamlayıcı tıp terapilerindendir.

 

 

 

Turbosonic

Kişinin bir platformda durduğu, bu esnada ses titreşimi kullanılarak kemik, kas, damar ve hücre yapısını geliştiren bir çeşit egzersiz aletidir. 20-30 dakikalık bir süre boyunca platformda ayakta durulduğunda kilo vermeye yardımcı olur. Ayrıca kasları güçlendirir, gücü ve dayanıklılığı artırır.

 

 

Matrix Terapi

Bu etkili cihazın özel olarak biçimlendirilmiş terapi başlığı, vücudumuzun kendine özgü fizyolojik titreşimlerinin aynısını, mekanik olarak ortaya çıkacak şekilde yapılmıştır. Bu titreşimler vücuda dışarıdan mekanik olarak uygulanarak özellikle iskeleti, kasları ve sinir sistemini ağrı vermeksizin ritmik bir şekilde uyarır. Bu işlem sonucunda metabolizma süreci çok kısa zamanda tekrar normal hale döner. Böylece dokularda hücresel düzeydeki iyileşme ve yenilenme süreci tekrar başlatılmış olur.

 

Redcord

Norveç’te fizyoterapistler tarafından geliştirilmiştir. Hareket organlarına destek veren kaslar, tendonlar ve diğer yumuşak dokular, ağrı ve az hareket etmekten dolayı kendilerini zamanla kilitleyebilir. Bu durum ağrıya, hareket kalitesinin bozulmasına ve aynı zamanda vücut kontrolünün azalmasına sebep olur. Redcord metodları ile kilitlenen kaslar uyarılarak, normal fonksiyonunu yerine getirilmesi amaçlanır. Bu sayede ağrı tamamen kaybolur ve azalmış güç ve hareketler normale döner.

 

1 Yorum

Yorum Yap

3663 kez görüntülendi
  • Firdevs Günbatur
  • 17-07-2020
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM