İşlem Sürüyor...

Online Aktiviteler

İçinde yaşadığımız dijital dünyanın sunduğu interneti artık hayatımızın hemen hemen her noktasında kullanabilmek mümkün. Bu sebeple evde kalmanın en sağlıklı seçenek olduğu şu günlerde, internet üzerinden yapabileceğiniz online aktiviteler sayesinde vaktinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Aşağıdaki listemizde online yapılabilecek aktiviteleri sizin için derledik.

Online Filmler

Film izlemeye çoğumuz bayılırız. Hatta film izlerken bu anı sevdiklerimizle paylaşmak, beraber gülmek veya aynı olaya heyecanlanmak bize haz verir. İşte bu sebeple ayrı evlerde yaşasanız dahi sevdiklerinizle beraber film izlemek için online uygulamaları kullanabilir, aynı anda başlattığınız filmi yan yana izliyormuş hissini yaşayabilirsiniz. Film boyunca benzer duyguları paylaşacağınız, film bittikten sonra ise karşılıklı yorum yapacağınız birileriyle olmak size iyi gelecek.

 

Online Spor

Evde uzun süre kalmak ve hep oturarak vakit geçirmek, hareketsizliğe sebep oluyor. Ancak online spor yaparak evde kaldığınız süreci en iyi şekilde değerlendirebilir, internette bulabileceğiniz spor eğitmenlerinin videoları eşliğinde hem sağlıklı hem de formda kalabilirsiniz. Spor yapacağınız günleri ve egzersiz süresini kendiniz belirleyebilir, eşlik edeceğiniz spor videolarını ise vücudunuzdaki çalıştırmak istediğiniz bölgelere göre seçebilirsiniz.

 

Online Yemek Tarifleri

Yemek yapmaktan keyif alanlar ya da hiç deneyimi olmasa dahi anlatımlı videoları izleyerek yeni tatlar keşfetmek isteyenler için internette milyonlarca yemek tarifi videosu var. Siz de online olarak ulaşabileceğiniz bu yemek tarifi videoları sayesinde evde keyifli zaman geçirebilir, mutfaktaki hünerlerinizi sergilerken aynı zamanda yeni lezzetler tadabilirsiniz. Evde sevdiklerinizle beraber paylaşacağınız bu deneyim, sizin için unutulmaz bir ziyafete dönüşecek.

 

Online Oyunlar

Oyun oynamak yediden yetmişe herkese keyif veren bir aktivitedir. Bu sebeple siz de isteyen herkesin internet üzerinden kolayca ulaşabileceği online oyunları oynayabilir, bu sayede evde hoş vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bu online oyunlara internet üzerinden sevdiklerinizi davet edebilir ve hep beraber eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Herkese ve her zevke göre çok fazla seçenek sunabilen online oyunlar sayesinde vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

 

Online Buluşma

Sevdiklerimizden fiziksel olarak ayrı kalabileceğimiz bu süreçte hepimize çok iyi gelebilecek aktivitelerden biri, online buluşmalar olacaktır. Yakınlarınızla online buluşma yaparak yine yüz yüze sohbet edebilir, dertlerinizi paylaşabilir, karşılıklı kahve içebilir, beraber iyi vakit geçirebilirsiniz. Online buluşma yapabilmeyi sağlayan çeşitli uygulamalar sayesinde yer, mekan fark etmeksizin sevdiklerinizle beraber paylaşımda bulunuyor olmak, kendinizi çok iyi hissettirecek.

 

0 Yorum

Yorum Yap

4193 kez görüntülendi
  • Kenan Mollaoğlu
  • 08-04-2020
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM