İşlem Sürüyor...

Mutlaka İzlenmesi Gereken Romantik Film Önerileri

Hayat filmlerle güzel. Zihninizi dağıtmak istediğinizde, yoğun bir günün sonunda, mutsuz hissettiğinizde veya tam tersi çok mutlu anlarınızda, yanınızda sevgiliniz varken ya da yalnızken, uykunuzun kaçtığı bir akşam yahut sakin bir hafta sonu gecesinde harika bir filmle kendinizi şımartabilirsiniz. Eğer tercihiniz romantik filmlerden yanaysa önereceğimiz filmler hoşunuza gidebilir. Hem duygulandıran hem de gülümseten romantik bir filmle hayatın keşmekeşinden sıyrılıp hafiflemek istiyorsanız önereceğimiz romantik filmlerle keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.  

İşte mutlaka izlenmesi gereken romantik film önerileri paylaştığımız listede hem duygulandıran hem gülümseten filmler bir arada!

 

1-Kasımda Aşk Başkadır  - Sweet November

İzlemeseniz bile ismi adeta bir “modern çağ atasözü” haline geldiği için sık duyduğunuz filmler vardır. İşte onlardan birisi, Kasımda Aşk Başkadır. İşkolik bir adamla çılgın bir kızın ilginç şekilde bir araya gelmesi, aralarında başlayan aşk ve şaşırtıcı gelişmelerden derlenmiş sahneler. Hüzün, aşk ve gülümseten detaylar bir arada. İzlediyseniz bile bir kez daha izlemeye değer… 

 

 

2-Aşk ve Gurur – Pride and Prejudice

Sinema eleştirmenleri der ki bu filmdeki ilan-ı aşk kadar güzeli var mı? Son derece sürükleyici sahnelerin, müthiş bir oyunculukla birleştiği Aşk ve Gurur, sizi izlediğinize asla pişman etmeyecek filmlerden biri!

 

 

 

3-Güzel ve Çirkin – Beauty and the Beast

Disney filmlerinden hoşlanıyorsanız modası hiç geçmeyecek filmlerden birisi olan Güzel ve Çirkin, hem verdiği mesajla hem de dile dolanan müzikleri ve dans sahneleri ile adeta bir klasik. Üstelik son derece de romantik.

 

 

 

4-Titanic

Yapım yılı itibariyle tam anlamıyla bir klasik haline gelen Titanic, müzikleri ve onu efsane haline getiren sahneleriyle hala akıllarda. Üzerinden epey zaman geçtiyse bir kez daha izlemeye değer.

 

 

 

5-Umut Işığım – Silver Linings Playbook

“Gerçek aşkı bulabilmek asla imkansız değil” temasını taşıyan bu film, sahneleri, oyuncuları ve konusuyla izlediğinize asla pişman etmeyeceklerden…

 

 

 

 

6- Zamanda Aşk – About Time

O kadar güçlü ve sürükleyici bir aşk ki çekim gücüne kapılmamak mümkün değil. Tam bir duygu fırtınası ve romantik film sevenler için sürükleyici bir film.

 

 

 

 

7- Göl Evi

Son derece çekici, şaşırtıcı, merak uyandıran ve romantik sahnelerle dolu Göl Evi hem aşkı sorgulatıyor hem de ona boyun eğdiriyor. Aşk tüm zamanların en büyük tılsımı ne de olsa.

 

 

 

 

İzlenecek sayısız romantik film içinden yedi tanesini sizlerle paylaştık. İster klasik olsun ister son dönemde çekilmiş; romantizmin zamansız, mekansız özelliği onu her daim taze ve cazip kılıyor.

İyi seyirler…

0 Yorum

Yorum Yap

44778 kez görüntülendi
  • Furkan Düneli
  • 12-02-2021
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM