İşlem Sürüyor...

Konyaaltı’nda Gidebileceğiniz 5 Cafe

1- Voswos Garage Coffee Hotel

Tasarımında tamamen Voswos araçlarından esinlenilen Voswos Garage, iddialı menülerinin yanı sıra Konyaaltı’nda eğlenceli konsepti ile gidebileceğiniz en keyifli mekanlardan biri. Hem şık hem mütevazi bir mekan arayışındaysanız, Voswos Garage Coffee Hotel’i çok seveceksiniz.

Adres: Altınkum Mahalles,i Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, No:50 Konyaaltı/Antalya

2- Bisküvi Mutfak & Kahve Evi

Konyaaltı’nın gözde mekanlarından biri olan Bisküvi Mutfak & Kahve Evi hem nefis yemekleri hem de cana yakın işletmeciliği ile misafirlerini nasıl ağırlayacağını iyi biliyor. Ayrıca mekanın renkli dekorasyonu eşliğinde dostlarınızla keyifli zaman geçirebilir bir yandan da leziz kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Adres: Uncalı Mahallesi, Toroslar Caddesi, No: 76 AA Konyaaltı/Antalya

3.Oset’s Coffee & Bistro

Rahat koltukları ve güler yüzlü çalışanları ile misafirlerinin sempatisini kazanan Oset’s Coffee & Bistro aynı zamanda leziz yemekler, nargile ve alkolü bir araya getiren nadir mekanlardan.

Adres: Altınkum Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 414. Sk Konyaaltı/Antalya

4. Shakespeare Coffee & Bistro

Yıllardır kalitesinden ve hizmet anlayışından ödün vermeyen ve Antalya’nın ilk bistrosu olma özelliğine sahip Shakespeare, misafirlerine huzurlu ve keyifli bir mekan sunuyor. Konyaaltı Shakespeare’de dilediğiniz şekilde doygun bir kahvaltı yapabilir, bir kahve molası verebilir yahut akşam saatlerinde mükellef bir sofrada keyif yapabilirsiniz.

Adres: Gürsu Mahallesi, 304 Sok. No: 2 Konyaaltı/Antalya

5. Food In Box

Güler yüzlü personaliyle misafirlerini el üstünde tutan Food In Box nefis yemekleri, konforlu mekanı ve kaliteli nargileleriyle size keyifli bir gün yaşatıyor.

Adres: Gürsu Mahallesi, Akdeniz Bulvarı, No:182 Konyaaltı/Antalya

 

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap

4609 kez görüntülendi
  • Feride Bozdağ
  • 27-01-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM