İşlem Sürüyor...

Isıtmalı Havuzlarda Sonbahar ve Kış Mevsimlerinde Yüzmenin Keyfine Varın

Sonbahar ve kış aylarında tatile çıkmak isteyenler, ısıtmalı havuzu olan otelleri daha fazla tercih etmektedir. Bunun sebebi; ısıtmalı havuza sahip otellerin hava koşulları gözetmeksizin tatil yapabilme imkânı sunmasıdır. Özellikle çocuklu aileler için tatili daha keyifli ve konforlu hale getiren ısıtmalı havuzlarda en yeni teknolojiler ve hijyen uygulamaları kullanılmaktadır.

 

Barut Hemera

Antalya Side’de bulunan Barut Hemera, maviyle kucaklaşan doğası eşliğinde yıl boyunca misafirlerine benzersiz bir konaklama imkânı sunuyor. Denize sıfır konumlanan Barut Hemera’da Unlimited All konsept ile Side’nin masmavi denizine karşı keyif yapabilir, dilerseniz de yeşilin en güzel tonları ile çevrelenmiş stil sahibi 7 farklı havuz ile eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Barut Hemera, suyun keyfini doyasıya yaşatabilmek için sahip olduğu ısıtmalı havuzlar ile misafirlerine ekstra konfor sağlıyor.

 

Acanthus Cennet Barut Collection

Acanthus Cennet Barut Collection Swim Up odaları ile havuza açılan özel bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Swim Up odalarda misafirler kendilerine özel havuzun ve güneşin tadını çıkarabilir. Havuz başı keyfini odasında da yaşamak isteyen misafirler için özel olarak tasarlanan odalar 44 m² genişlikte olup, maksimum 3 kişiye kadar konaklama seçeneği sunuyor. Acanthus Cennet Barut Collection’da kendinizi maviliklere bırakabileceğiniz huzurlu bir atmosferde, Akdeniz’in benzersiz doğası ile iç içe keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Ayrıca Swim Up odalarda bulunan ısıtmalı havuzlar ile hava koşulları gözetmeksizin suyun keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

 

Lara Barut Collection

Lara Barut Collection, konuklarını özgün, şık ve yepyeni bir tatil anlayışıyla karşılıyor. Lara Barut Collection’ın ayrıcalıklı dünyasında stil sahibi 6 farklı havuz ile tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Lara Barut Collection yetişkin, çocuk ve bebekler için farklı büyüklüklerde özel havuzlar ile keyifli ve huzurlu bir deneyim sunuyor. Bahçeye açılan kapalı yetişkin havuzu; sahip olduğu ısıtma sistemiyle, yıl boyunca devam eden eksiksiz bir havuz keyfi yaşatıyor.

0 Yorum

Yorum Yap

3981 kez görüntülendi
  • Furkan Düneli
  • 04-03-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM