İşlem Sürüyor...

En Yaratıcı Ağaç Süslemeleri

Yılbaşının en güzel taraflarından birisi de rengarenk ve ışıl ışıl yılbaşı ağaçlarıdır kuşkusuz. Göz alıcı bir yılbaşı ağacı için birbirinden farklı aksesuarları kullanarak harika bir sonuç elde edebilirsiniz. Bunun için LED şerit ampullerden faydalanabilirsiniz. Bu ampuller yılbaşı ağacına çok yakışan detaylardan biridir. Hem renkli hem de beyaz renkteki bu LED ampullerle yılbaşı ağacınıza harika bir görünüm kazandırabilirsiniz.

 

 

Fotoğraflarla süslenmiş bir yılbaşı ağacı da son derece hoş bir seçenek olabilir. Minik mandallar yardımıyla hem kendinizin hem de sevdiklerinizin fotoğraflarını yılbaşı ağacına iliştirerek çok farklı ve samimi bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu sayede hem anılarınızı canlandırmış hem de yeni yıla farklı bir enerjiyle girmiş olacaksınız. 

 

 

 

Kozalaklar hem romantik hem de en klasik yılbaşı ağacı süslerinden biridir. Yılbaşı ağaçlarının olmazsa olmaz figürlerden biri olan kozalaklarla birbirinden farklı süslemeler ve kompozisyonlar yapabilirsiniz. Kozalakları sprey boyalarla renklendirebilir ve bu sayede ormanların ve doğanın gerçek görüntüsünü evinize taşıyabilirsiniz.    

 

 

 

Yılbaşı ağacını renkli ve enerjik kılan detaylardan biri de yıldızlardır. Yıldız figürleriyle süslenmiş bir yılbaşı ağacı son derece etkileyici bir görünüm arz eder. Hristiyanlık inancına göre Bethlehem yıldızını temsil eden bu figür, yılbaşı ağacına en çok yakışan ve onu anlamlı kılan detaylardan biridir. Yıldız figürlerini yılbaşı ağacınızın istediğiniz kısımlarına yerleştirerek ışıltılı ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 

 

Kar tanesi figürü yılbaşı ağacını, kış mevsimini ve dolayısıyla yılbaşını çağrıştıran en önemli figürlerden biridir. En önemli süsleme malzemelerinden biri olan kar tanesi ile hem kış mevsiminin beyazlığını ve kendine has güzelliğini hem de yılbaşı heyecanını en iyi şekilde hissedebilirsiniz.

 

 

 

 

Dilek kartları da yine yılbaşı ağacına ekleyeceğiniz detaylardan biri olarak kullanılabilir. Üstelik yaygın bir inanışa göre yılbaşı ağacına iliştirilen yılbaşı dilek kartları size ve sevdiklerinize bütün bir yıl boyunca şans getirecektir. Dileklerinizi yazdığınız bu kartları yılbaşı ağacınızın dallarına iliştirerek keyifli ve hoş bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz.

 

 

 

 

Yılbaşı ağacı geleneklerinden biri de ağacın altına yerleştirilen hediye paketleridir. Farklı renklerde ve farklı boylarda hazırlayacağınız hediye kutuları hem evinize hoş bir görüntü kazandıracak hem de aile bireylerinin merak duygularını harekete geçirerek evde keyifli bir atmosfer oluşmasını sağlayacaktır.

 

 

 

Yılbaşı ağaçlarının demirbaş süsleri olan çoraplar ve eldivenler de ortama hoş ve heyecan dolu bir hava katacaktır. Yılbaşı ağacına iliştireceğiniz bu rengarenk çorap ve eldivenlerle hem kış mevsiminin kendine has karakteristiğini yansıtabilir hem de neşeli bir yılbaşı akşamı geçirebilirsiniz.

 

 

 

 

Renkli ve parlak toplarla bezenmiş bir yılbaşı ağacı yeni bir seneye umut ve taptaze hayallerle girmenize yardımcı olacak ilham verici bir alternatiftir. Bu parlak ve renkli toplardan istediğiniz ebatta ve sayıda kullanabilir, yılbaşı ağacınızı bu toplarla bezeyebilirsiniz. Özellikle ışıkları söndürdüğünüzde ışıl ışıl görüntüleriyle ön plana çıkan parlak yılbaşı topları hem size hem de tüm aile bireylerine keyif ve mutluluk verecektir.

 

 

 

Portakal ve tarçın gibi kendine has aroması olan meyve ve baharat türlerini yılbaşı ağacınızın dallarına iliştirerek gülümseten, ferahlatıcı bir yılbaşı ortamı oluşturmak elinizde. Dilimlenmiş, kurutulmuş portakal dilimleriyle ve çubuk tarçınlarla süslenmiş bir yılbaşı ağacı hem ilginç hem de çok hoş bir detay olabilir.

 

 

 

Nerede olursa olsun sevimli ve çekici olan ayçiçekleri yılbaşı ağacınız için de harika bir süsleme malzemesi olabilir. Masalsı ve keyifli bir görüntü sunan ayçiçekleri ile farklı ve iç açıcı bir yılbaşı ağacı seçeneği elde edebilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Yap

1002 kez görüntülendi
  • Cem M. Akdolu
  • 09-12-2022
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM