İşlem Sürüyor...

Ege ve Akdeniz’in En Güzel Marinaları

Denizi süsleyen yatların konforlu durakları olan marinalar sadece yat ve tekneleri misafir etmekle kalmaz, dışarıdan gelen ziyaretçilere verdikleri hizmetlerle de bir cazibe merkezi haline dönüşür. Şarap günleri, klasik müzik festivalleri, eğlence ve yeme içme çeşitlilikleri ile marinalar bulundukları lokasyona apayrı bir derinlik ve zenginlik kazandırır. İşte mağazaları, pub’ları, eğlence mekanları ve birbirinden renkli özellikleriyle Ege ve Akdeniz’in berrak mavi sularında yer alan 5 marina…

Yalıkavak Marina

Ege’nin en güzel tatil beldelerinden birisi olan Bodrum Yalıkavak, marinasıyla ilgi topluyor. Heybetli tekne ve yatların demirleme ve buluşma noktası olan Yalıkavak Marina; seçkin mekanları, göz alıcı manzarası, kafeleri, alışveriş mekanları ile dikkat çekiyor. Burada hem yürüyüş yapıp hem de meşhur Bitez dondurmasından tadabilirsiniz. Ayrıca buradan Ege’nin Yunan adalarına kısa sürede ulaşabilirsiniz. Oldukça yakın olan Kos Adası, Yalıkavak Marina’ya sadece 12 mil uzaklıkta.

 

Kaş Marina

Kendine özgü havasıyla Kaş Marina, 120 metreye kadar 450 tekne ağırlayabiliyor. Kaş’ın tam merkezinde yer alan marinanın en ayırt edici özelliği ise Meis Adası ile arasında yalnızca birkaç deniz mili bulunması. Kaş Marinanın yakınında olan diğer önemli yerler ise Patara Plajı, Batıkşehir, Kekova ve St. Nicholas Kilisesi… Dünyaca ünlü bu yerler, marinadan yarım saatlik uzaklıkta konumlanıyor. Fethiye’den Kemer’e kadar uzanan sahiliyle Kaş Marina yatçıların her ihtiyacına cevap veriyor.

 

D-Marin Turgutreis Marina

Bodrum’a 20 kilometre mesafede bulunan D-Marin Turgut Reis Marina 2003 yılında hizmete girmiştir. 150 kara, 450 deniz park alanı kapasitesi olan marina, mega yatlara da servis verebilecek donanımda. Kablolu yayın bağlantı olanakları, duşlar, çamaşır ve bulaşık yıkama bölümleri, yatçılara yönelik malzeme depoları, gümrüğü, açık ve kapalı otopark hizmetleri ile her ihtiyaca cevap verebilen bir yapıda olan Turgut Reis Marina misafirlerine zengin ve geniş bir sosyal alan sunuyor.

 

Antalya Marina

Çevre Eğitim Vakfı tarafından “Mavi Bayrak” ve Yat Limanı Birliği tarafından çevre konularına bağlılığı ve hizmet kalitesi sebebiyle Beş Altın Çapa ile ödüllendirilen Antalya Marina, Antalya şehir merkezine 10 km, Antalya Uluslararası Havaalanı'na ise 30 km uzaklıkta bulunuyor. Denizde 235, karada 150 olmak üzere toplamda 385 yat barındırabilen ve derinliği 4 ila 6 metre olan Antalya Marina konukları için huzurlu, güvenli ve eğlenceli bir ortam sağlıyor.

 

Milta Bodrum Marina 

Ege’nin en nitelikli ve seçkin marinalarından birisi olan Milta Bodrum Marina, Bodrum’un merkezinde yer alan ve 450 teknenin konaklayabildiği bir iç marinadır. Marinanın bünyesinde yer alan Bodrum Açık Deniz Yarış Kulübü son derece hareketli ve aktif kulüplerden biridir. Milta Bodrum Marina sadece yaz aylarında değil kışın da etkinliklerini sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen denizcileri ağırlayan marinada yapılan yarışlar buraya ayrı bir enerji katıyor.

 

Marmaris Marina

Yemyeşil çam ormanlarıyla kuşatılmış Marmaris Marina karada 1000, denizde 650 tekneye hizmet verebilecek kapasitede bir durak. Marketi, restoranı, seyahat acentesi, araç kiralama ofisi, kütüphanesi ve havaalanından limuzin servisi olan olan Marmaris Marina hem doğal güzelliklerin içindeki eşsiz konumu hem de sağladığı kaliteli hizmetlerden dolayı bölgenin parlayan incisi durumunda.

 

0 Yorum

Yorum Yap

3109 kez görüntülendi
  • Atiye Yeniyayla
  • 12-08-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM