İşlem Sürüyor...

Doğaseverlerin Adresi; Sorgun Ormanı

 

Ormanlar karalar üzerindeki en ayrıcalıklı bölgelerden biridir. Yeşilin her tonunu barındıran görüntüsü, nefes açan kokusu, göze hitap eden manzarası, yaprakların huzur veren sesi, rüzgarların oksijen yüklü ferahlatıcı etkisi ve içinde gezerken insana kaybolma hissi yaşatan gizemli yapısıyla ormanlar bir şehre zenginlik ve değer katan yeşil alanlardır. İçlerinde sakladıkları sincap, değişik kuş türleri ve yaban hayvanları da eklenince ormanların bambaşka bir alem oldukları bile düşünülebilir. İlkbahardan kışa dört mevsim boyunca farklı renklere bürünen ormanlar aynı zamanda zengin bir oksijen kaynağıdır.

 

İşte bu ormanlardan birisi de Antalya’nın Manavgat ilçesi sınırları içinde bulunan Sorgun ormanıdır. Titreyengöl yakınlarındaki 3120 dönümlük bir arazi üzerinde bulunan Sorgun ormanının ön tarafı büyüleyici Akdeniz’e arka tarafı ise Manavgat ırmağına bakar. Tabii Titreyengöl’ü de unutmamak gerek. Her özelliği ile bir turizm beldesi olmanın hakkını veren Sorgun, mavinin ve yeşilin her tonunu ustaca kendi bünyesinde birleştirir ve ortaya seyrine doyulmaz güzellikte bir manzara çıkar. Burada kurbağa seslerine eşlik eden kuş sesleri, yaprakların hışırtısı ve rüzgarın uğultusu doğanın alfabesini oluşturur.

 

Yüzmek, doğada yürüyüş yapmak, bedenen ve zihinsel olarak dinlenmek isteyenler için en doğru adreslerden birisi olan Sorgun’da tatil yapmak istiyorsanız hem doğayla baş başa olunabilecek hem de konforlu bir tatil geçirilebilecek mekanlardan birisi de TUI Sensatori Resort Barut Sorgun. Barut Sorgun her türlü konfor ayrıntısının düşünüldüğü, ferah, sofistike ve tarz sahibi özellikleriyle misafirlerine Sorgun ormanının yanı başında hem doğa hem denizle kucak kucağa olmanın ayrıcalığını sunuyor. Burada bir tatilden beklenebilecek her detay fazlasıyla mevcut.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap

3243 kez görüntülendi
  • Firdevs Günbatur
  • 25-06-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM