İşlem Sürüyor...

Bütçenizi Zorlamadan Antalya’da Tatilin Keyfini Çıkarın

Kış aylarının yorucu, bitkin düşüren ve sıcağa hasret geçen kasvetli günlerinde en çok hayal edilen şey yaklaşan yazla birlikte yapılacak tatildir. Güneşin sıcacık ışınlarına, masmavi denizin serin dokunuşuna, ferahlatan deniz meltemine ve uçsuz bucaksız kumsallara özlem duyarak geçen kış aylarında planlar yapılmaya başlanır. Bu yaz nereye gitsek, nerede konaklasak, denizle nerede kucaklaşsak soruları zihni meşgul edip durur. Tatil planı yapılırken seçenekler arasında hep en başlarda olan bir yer vardır ki güneşin sıcaklığını kışın bile pek yitirmez. İşte orası Antalya’dır Yılın neredeyse 8-9 ayında güneşle yıkanan Antalya bu yüzden en popüler tatil beldelerinden biri olmaya devam ediyor. Bu yaz planlarınız arasında Antalya varsa ve tatil için çok büyük bir bütçe ayırmak istemiyorsanız Antalya’da hem bütçenize hem de gönlünüze göre bir tatil yapabilirsiniz. Otellerde erken rezervasyon avantajıyla tatilinizi konaklama açısından da ekonomik hale getirebilirsiniz.

Pamfilya bölgesinin doğal güzellik konusunda Tanrı’nın en cömert davrandığı şehirlerinden birisi olan Antalya 640 kilometrelik sahil şeridi ve tüm yıl boyunca ortalama 18 derece olan hava sıcaklığı ile tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Kıyı turizminde marka şehir olan Antalya, otel seçeneklerinin fazlalığıyla da ünlü. Mütevazı motel ve pansiyonlardan kusursuz hizmet veren ultra lüks 5 yıldızlı otellere kadar geniş bir yelpazede konaklama seçeneği sunan Antalya’da ister merkezde isterseniz ilçe ve beldelerinde unutulmaz yaz tatilleri geçirebilirsiniz.

Antalya’da Tatil Seçenekleri

Kamp Kurmanın Keyfi Başka

Antalya’da küçük bir bütçeyle bile keyifli ve tatmin edici bir tatil yapabilirsiniz. Doğayla iç içe olmak hoşunuza gidiyorsa Olimpos, Çıralı, Adrasan ve Kaş sahilinden Alanya’ya kadar uzanan bölgede kamp kurarak yeşil ve mavinin kucak kucağa olduğu hat üzerinde harika bir tatil geçirebilirsiniz. Ücretli kamp alanları olduğu gibi ücretsiz kamp alanları da size özgür ve farklı bir tatil vadeder. Gündüz denizde serinleyip geceleri sahilde minik bir kamp ateşi etrafında huzur dolu saatler geçirmek mümkün. Çadırınızı alıp bu tertemiz ve bakir kalmış noktalarda üstelik son derece ekonomik bir tatil yapabilirsiniz.

Beş Yıldızlı Otellerde Tatil Avantajı

Antalya turizm işletmeciliği ve otelcilik konusunda duayen bir şehir. Merkezde ve ilçelerde inşa edilen sayısız otel her türlü konfor ve donanımı sunarak sizi şımartır. Barut Otelleri başta olmak üzere pek çok marka olmuş lüks otel yaz tatilinizi kusursuz bir işleyiş içinde geçirmenizi sağlar. “Herşey dahil” sistemini uygulayan tatil köylerini tercih etmek isterseniz Belek, Kundu, Kemer, Side gibi ilçe ve beldelerde bulunan tatil köyleri hizmet kalitesi anlamında birbiriyle yarışır niteliktedir. Antalya tatil yerleri içinde size uygun olan bir destinasyon muhakkak vardır.

Uygun bir konaklama fiyatı için erken rezervasyon avantajını kullanmanız ve aylar evvelinden yerinizi ayırtmış olmanız gerekir. Böylelikle tatil bütçenizi de zorlamamış olursunuz.

 

 İsterseniz Mavi Yolculuğa Çıkın

 Sürekli mavi denizle kucak kucağa olmak ve tatilinizi suyla haşır neşir   olarak geçirmek istiyorsanız mavi yolculuk tam size göre. Birbirinden   güzel koylarda demirleyerek, derin mavi suların keyfini çıkartarak,   gündoğumunu ve günbatımını yine mavi suların üzerinde karşılayarak   kışın verdiği rehavet ve yorgunluğu üzerinizden atabilirsiniz. İsterseniz   özel bir tekne kiralayarak sevdiklerinizle kalabalık bir grup halinde   unutulmaz bir tatil geçirin isterseniz grup turlarına katılın. Ama ikinci   seçenekte dahil olacağınız grubu siz seçmediğiniz için nasıl bir gruba   denk geleceğinizi de kestiremezsiniz. Bu 1 yahut 2 hafta süren turlarda yemek ve konaklama dahil olan ücreti diğer grup üyeleriyle paylaşarak hem hesaplı hem de son derece keyifli bir tatil macerası yaşayabilirsiniz. 

Antalya’da Ucuz Tatil Yapmak İçin…

Tatil yerleri içinde tercihinizi Antalya gibi seçeneği bol bir şehirden yana kullanacaksanız şanslısınız. Çünkü Antalya otelleri servis ve hizmet kalitesi açısından öncü niteliktedir.

Uygun bir otel fiyatı için tatil rotanızı çizip en az 4 ay evvelden rezervasyonunuzu yaptırmış olun.

Tatil yapacağınız bölge ve mekanı iyi seçin, mutlaka görselleri araştırıp inceleyin, karşılaştırın, samimi yorumları gözden geçirin ve kararınızı ona gör verin.

Antalya’da Haziran ayından Ekim ayı da dahil olmak üzere 5 ay boyunca denize girebilirsiniz.

Şehir merkezini tercih edecekseniz Kaleiçi semtindeki butik otelleri yahut merkezde bulunan otellerde konaklayabilirsiniz. Konyaaltı ve Lara kıyı şeridi boyunca konumlanan motel, apart, pansiyon tarzı seçenekler de tatile düşük bütçe ayıranlar için ideal. Dönem dönem hazırlana kampanyaları da takip ederek ekonomik bir atil yapabilirsiniz. Side, Kemer, Kundu, Lara, Kumluca, Manavgat gibi ilçe ve beldelerde özel kampanya ve erken rezervasyon avantajlarını takip ederek sezon yoğunluğu olmayan dönemlerde makul fiyatlı bir tatil geçirebilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Yap

2330 kez görüntülendi
  • Firdevs Günbatur
  • 12-02-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM