İşlem Sürüyor...

Bayou Villas ile Villa Tatilinde Alışılmışın Dışında Bir Dönem Başlıyor!

Tatiller yılın en özel zamanlarıdır. Bedeni ve ruhu dinlendiren “enerji depolama dönemleri” olan tatiller, konforlu detaylarla birleştiğinde amacına ulaşır. Uçsuz bucaksız kumsallarda, masmavi denizle kucaklaşarak ve güneşin sıcaklığıyla geçirilen tatiller, kış mevsiminin tüm yorgunluğunu silip yok eder. İşin içine bir de konforlu bir konaklama deneyimi dahil olduğunda mutluluk ve tatilden alınan keyif ikiye katlanır. Tatilde olabildiğince kalabalıklardan uzaklaşmak, doğayla, denizle ve sevdikleriyle baş başa kalmak isteyenlerin tercihi olan “villa konaklamalı” tatil konsepti huzurlu ve dingin bir dünyanın kapılarını aralıyor.

 

Beklentilerin üzerinde yenilikler sunan, ayrıcalıklı ve sıra dışı bir tatilin şifresini veren Lara Barut Collection, misafirlerinin konforu için yaptığı reformlara bir yenisini daha ekledi. 15 Ağustos’ta kapılarını misafirlerine açacak olan Bayou Villas, üst düzey ve aynı zamanda alışılmışın çok ötesinde villa tatili anlayışına imza atıyor. Tatilde sadece doğanın, suyun, gökyüzünün ve sevdiklerinizin varlığıyla kuşatılmak; kendini özel hissetme duygusu ve çok daha fazlası için tercih edebileceğiniz bir konaklama deneyimi sunan ve 24 villadan oluşan Bayou Villas, sade ve stil sahibi detaylarıyla öne çıkıyor.

 

 

Lara Barut Collection’ın hemen yanında yer alan Bayou Villas, alışkanlık yaratacak ve bir tatil rutini haline gelecek kadar özel detayları içeriyor. 4 farklı tipte tasarlanan bu villalar Akdeniz Bölgesi’nin en iyi tasarlanmış villaları olmaya aday!

Bayou Villas Ayrıcalıkları ve Avantajları Neler?

Villa misafirlerinin her tür ihtiyacının ve tüm keyif detaylarının titizlikle düşünülerek tasarlandığı 24 özel villadan oluşan Bayou Villas, tatil anlayışına yeni bir soluk getiriyor. Konaklama kalitesinde çıtayı en yükseğe taşıyan Barut Collection, misafirlerine eşsiz bir tatil keyfi sunmayı hedefliyor.  

 

247 ile 983 metrekare arasında değişen 4 farklı stilde konumlandırılmış 24 özel villa ile kişiye özel geniş ve konforlu alanlardan oluşan Bayou Villas 1, 2, 3, 4 yatak odalı seçenekleri ile ister yalnız ister kalabalık konaklamalara uygun olarak tasarlandı.

Bayou Villas kış aylarında da misafirlerini ağırlayarak 4 mevsim tatil keyfini sınırsız bir hizmet anlayışı ile sunuyor. Isıtmalı havuzlar, bazı villa tiplerinde yer alan yerden ısıtma ve şömine özellikleri ile kış aylarında da tatil ve dinlenme lüksünü vadediyor.

Villalarda klasik bir otel konaklaması haricinde Türk hamamı, sauna, piyano, bilardo, tam donanımlı mutfak gibi detaylar da bulunuyor.

 

Villaların özel bahçelerinde 2 adet havuz ve büyük lagoon havuza özel erişim imkânı mevcut. Villaya özel tahsis edilecek pavilyonlarda en seçkin içecekleri yudumlamak ve özel kumla yeniden tasarlanan sahilde enerji depolamak da ayrıcalıklar arasında.

Bayou Villas misafirleri kendilerine özel sunulacak onlarca ayrıcalıklı hizmetin yanıda, Lara Barut Collection’ın tüm hizmetlerini de sınırsızca kullanabilecek.

 

 

Bayou Lounge’ta ayrıcalıklı check-in hizmeti ve seçkin içeceklerin sunulduğu bar, sadece villa misafirlerine hizmet veren ve dünya mutfağından seçkin lezzetler sunan Weik A’la Carte Restoran ile 12 ay boyunca 4 mevsim misafirlerini ağırlayacak.

Kısacası, muhteşem bir coğrafyada, üst düzey mimari ve her ihtiyaca cevap veren konforlu bir stil çerçevesinde tasarlanan Bayou Villas’ta konaklamak tatil anlayışınızda çığır açacak.

1 Yorum

Yorum Yap

1724 kez görüntülendi
  • Furkan Düneli
  • 22-04-2022
  • YAŞAM

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM