İşlem Sürüyor...

Akdeniz’de Gün Batımı İzleyebileceğiniz 5 Yer

En güzel manzaralardan birisi de gün batımı manzaralarıdır. Kızaran güneşin yavaş yavaş ufuk çizgisine gömülerek gözden kaybolduğu anlar gerçekten de görülmeye değer. Sırf gün batımlarını izlemek için güneşin en güzel battığı noktalara gidenler bile vardır. Alevden bir topa dönüşen güneşin gökyüzüne ve denizin lacivert sularına bıraktığı kızıl renk o anı ölümsüz kılar. Eğer yolunuz Akdeniz’e düşmüşse bu uçsuz bucaksız kıyılarda güneşin en güzel battığı 5 yerden söz etmek isteriz. O benzersiz anları anıya dönüştürebilin diye…

1.Muğla Gemiler Adası

Bizans döneminin izlerini taşıyan Gemiler Adası Fethiye’nin en güzel bölgelerinden birisi. Buranın en iyi günbatımı manzarası Fethiye’ye 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ölüdeniz’den Gemiler Adası’na rahatça ulaşabilir ve bu benzersiz doğa olayını keyifle izleyebilirsiniz.

 

 

2.Muğla Gümüşlük 

Gümüşlük adı en sık duyulan ve haklı şöhrete sahip bir lokasyon. Antik Myndos kenti kalıntılarının da değerli kıldığı Gümüşlük, güneşin en güzel battığı noktalardan birisi. Hatta bağımlılık yapıp her sene görmek isteyebileceğiniz kadar etkileyici bir manzara vadediyor.

 

 

3.Mersin Kız Kalesi

Mersin’in simgelerinden olan Kız Kalesi de güneşin gün sonu dansını en güzel veren bölgelerden birisi. Kız Kalesi’ne balıkçı motorlarıyla ulaşabilir ve güneşin gündüze vedasını suya düşen kızıl yansımalar eşliğinde izleyebilirsiniz.

 

 

4.Antalya Kaş

Kaş Akdeniz’in en güzel deniz ve kumsalına sahip bir destinasyon. Kaş’ın antik kalıntılar, berrak ve sakin deniz dışında bir zenginliği daha var ki o da günbatımları. Özgürlük hissi ve huzuru hissetmek isteyenlerin adresi olan Kaş’ta en güzel günbatımlarından birini izleyerek ruhunuzu ödüllendirebilirsiniz.

 

 

5.Fethiye Babadağ 

Akdeniz ve Ege'nin birbirine kavuştuğu muhteşem coğrafyaya tepeden bakan Babadağ gün batımını izlemek için de çok ideal bir bölge. Önünüzde masmavi bir deniz, denizle kucaklaşan dağlar, gür ormanlar ve kelebekler gibi uçuşan yamaç paraşütçüleri eşliğinde o muhteşem kızıllık tüm ufku süslerken siz de bu tablo gibi görüntü hiç bitmesin saatlerce sürsün istersiniz.

2 Yorum
  • 2020-07-01 19:32:47
  • Наталья
  • Hello. Beautiful mini stories and beautiful views of nature are presented by you. Tell me when your hotel will be ready to accept tourists to book a room and enjoy the views of the sea. Sincerely, Your potential tourists from Ukraine

  • Cevapla

    Наталья kişisinin yorumunu yanıtla

  • 2020-07-07 15:43:12
  • Birgül Akgül
  • Hello, This is Birgül from Barut Hotels. Its great to know that you love our contents and brand too. Some of our hotels are open, some will be opening according to international flights. You may like to see on the link https://www.baruthotels.com/ru/news/my-otkryvaem-nashi-oteli-s-5-iyunya We look forward to see you soon. Love from Barut Team.

  • Cevapla

    Birgül Akgül kişisinin yorumunu yanıtla


Yorum Yap

8900 kez görüntülendi
  • Dilge Gündüz
  • 10-06-2020
  • SEYAHAT

Sizin İçin Önerilenler


BARUT HOTELS
İLETİŞİM